Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mąż przyniósł ten tescowy i też nie działa :(((
dodam jeszcze ze jak kiedys zechcesz Krasnala przestawic na butelke (po 6 miesiacu albo i pozniej) to tez moze odmowic, skoro nigdy smoczka nie ssal
Mój młody z butli pije wszystko z upodobaniem
Silikon jest ołówkowy (taki prosty z "kulką" na końcu), a żółty taki zwykły smok jakie kiedyś były...
dziś moje dziecko przespało od 23 do 4:30
Poważnie aż się boję...ehhh
ciesz sie puki mozesz, bo sie moze Skrzatowi odwidziec
Teo przyzwyczajaj się Z ząbkami to nie są przelewki
Teo przyzwyczajaj się Z ząbkami to nie są przelewki
z ciekawości pytam czy są jakieś symptomy nadchodzących ząbków?
Teo, to daj jej czopka w dupkę i niech bidula się nie męczy...
o to to to
święte słowa !
my obecnie ząbkujemy i np dzisiaj w nocy wstawałam do Niny sto milionów trzysta tysięcy pięćdziesiąt osiem razy
a bo cumel wypadł [ i mimo że sama potrafi z powrotem do dzioba go wsadzić to się darła] a bo na brzuch fiknęła [a na plecy oczywiście z brzucha dalej nie łaska ] a bo jej się noga między szczeble zaplątała itepe itede
ja rano jak zombie bo od kilku miesięcy dziecko mi spało jednym ciągiem od 19-stej do 8-smej rano
a ostatnio coraz gorzej kurza dupa
--
A ten żel na ząbkowanie to o kant d... można rozbić
a Janek już ma 1 zęba tak ?
u nas ZERO , nic
no jak stwierdził, że zapalenie oskrzeli to wg mnie gorączka może od tego raczej a nie od zębów...
Bo Kubie dziąsła się takie jasne zrobiły,
Ninka ma jeszcze czas na ząbki. Ja sprawdzałam i sprawdzałam, aż przeczytałam w mojej księdze dziecka sprzed miliona lat, że wyszedł mi ząb jak miałam 9 miesięcy. Uspokojona, że to jeszcze nie czas, przestałam zaglądać i nie dalej jak tydzień później ze zdziwieniem zauważyłam, że ząb już wylazł cały
chyba przestanę jej zaglądać do paszczy bo teraz to juz codziennie jej grzebię i szukam hahahaha
--
o, a to zapytam - w jakim sensie jasne? bo ja zauważyłam jakiś czas temu, że małej biel przebija z przodu dziąseł. w miejscu dwójek i trójek
No właśnie - stąd pytam o co chodzi z tymi jasnymi dziąsłami :D