Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzięki, spróbuje na pewno.
orientuje się któraś ile powinno na dobę jeść dziecko karmione piersią...
jest w ogóle jakaś granica?! ktoś to zmierzył bo mojej podaje moje mleko w butli i raz zje 150ml a innym razem tylko 60-70ml
może spotkamy się w przyszłym tygodniu na spacerku? Może jakieś wspólne zakupy dla maluszków? Co o tym sądzisz?
Pozdrawiamy,
Kasia & Michałek
Ale nie moze chyba jesc 150ml co 2godziny ?????? Az sie boje co z niego wyrosnie haha :-))
a jak dziecko ma kolki albo bol brzuszka... to jak sobie poje to mozliwe ze mu przechodzi????
karmie nan pro 1.
Super Kasiu! To będziemy czekać na kontakt od Ciebie!
ale takie zmiany to chyba po konsultacji z lekarzem?
aby tylko dociągnąć do 3-4 godzin.
Mozna sprawdzac czy dziecko jest glodne dotykajac jego gornej wargi??? zaczyna szukac wtedy cyca butli czegos do ssania... czy to sposob do dupy? :D:D
ha ja o 4h moge pomazyc w dzien
Justa2586 a z tym Twoim nie tlustym mlekiem to ile Ci dziecko wytrzymywalo bez jedzenia???
czym przepajasz?
Mam pytanie czy uczulenie może wystąpić wyłącznie na buzi i szyi??? bo od trzech dni mała ma jakąś wysypke pierw była tylko na buzi i myslałam że to potówki bo tak wygladały, ale dziś sa też na szyjce i częśc wyglada jak potówki a reszta to takie drobniutkie czerwone krostki. Myslałam że moze od proszku ale to chyba bylaby wtedy cała obsypana...jeszcze do głowy przychodzi mi mleko- karmie nan pro 1.
właśnie u nas było identycznie! a jak ja odstawiłam nabiał i zmieniłam mleko na pepti to jak ręką odjął! teraz jest na samym pepti i tez jest dobrze
Może dziewczyny podpowiedza.
Mój Michaś miał podobnie. Krostki na buzi i szyjce i delikatnie schodziły na klatkę piersiową i górę plecków.
wydał mi się zbyt hmm agresywny jak na pierwsze takie krostki u Michasia. A poza tym było napisane, że nie stosować go u dzieci poniżej 12 r.ż.