Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

mąka ziemniaczana jest też ok, ale robiły mi sie kluski w pampersie
a przy alantanie nie
Dzięki, spróbuje na pewno.
orientuje się któraś ile powinno na dobę jeść dziecko karmione piersią...
jest w ogóle jakaś granica?! ktoś to zmierzył bo mojej podaje moje mleko w butli i raz zje 150ml a innym razem tylko 60-70ml
Stachul obudził się dziś dwa razy - zapomniałam już o tej nieprzyjemności, bo za mało najadł się przed spaniem i obudził się dodatkowo o 2 a potem o zwyczajowej 5. Ech...wole jak budzi się raz :)
może spotkamy się w przyszłym tygodniu na spacerku? Może jakieś wspólne zakupy dla maluszków? Co o tym sądzisz?
Pozdrawiamy,
Kasia & Michałek
Ale nie moze chyba jesc 150ml co 2godziny ?????? Az sie boje co z niego wyrosnie haha :-))
a jak dziecko ma kolki albo bol brzuszka... to jak sobie poje to mozliwe ze mu przechodzi????
karmie nan pro 1.
Super Kasiu! To będziemy czekać na kontakt od Ciebie!
.
, natomiast dziś dopiero 400 mil (godz. 14:30)- więc wszystko się wyrównuje.:)
[/url]
ale takie zmiany to chyba po konsultacji z lekarzem?
[/url]
aby tylko dociągnąć do 3-4 godzin.
Mozna sprawdzac czy dziecko jest glodne dotykajac jego gornej wargi??? zaczyna szukac wtedy cyca butli czegos do ssania... czy to sposob do dupy? :D:D
ha ja o 4h moge pomazyc w dzien
[/url]
Justa2586 a z tym Twoim nie tlustym mlekiem to ile Ci dziecko wytrzymywalo bez jedzenia???
czym przepajasz?
Mam pytanie czy uczulenie może wystąpić wyłącznie na buzi i szyi??? bo od trzech dni mała ma jakąś wysypke pierw była tylko na buzi i myslałam że to potówki bo tak wygladały, ale dziś sa też na szyjce i częśc wyglada jak potówki a reszta to takie drobniutkie czerwone krostki. Myslałam że moze od proszku ale to chyba bylaby wtedy cała obsypana...jeszcze do głowy przychodzi mi mleko- karmie nan pro 1.
właśnie u nas było identycznie! a jak ja odstawiłam nabiał i zmieniłam mleko na pepti to jak ręką odjął! teraz jest na samym pepti i tez jest dobrze
Może dziewczyny podpowiedza.
Mój Michaś miał podobnie. Krostki na buzi i szyjce i delikatnie schodziły na klatkę piersiową i górę plecków.
[/url]
wydał mi się zbyt hmm agresywny jak na pierwsze takie krostki u Michasia. A poza tym było napisane, że nie stosować go u dzieci poniżej 12 r.ż.