Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas najlepszym motywatorem do łapania była zabawka wisząca w zasiegu łapeczki czy wisząca czy leżąca Mam darować sobie podawanie mu palców i dawać raczej same zabawki do łapania?
U nas najlepszym motywatorem do łapania była zabawka wisząca w zasiegu łapeczki czy wisząca czy leżąca
a ja myślałam, że 10 to już rekordowa ilość
Ech, ciekawe kiedy nas to czeka.
Widzę żadną różnicę między trzonowcami a siekaczami.
Kurczę, czy to może być przygotowanie do obrotów, bo na unoszenie się to mam wrażenie, że jest za mały
A Milka się wtedy też tak złości? Bo Krasnal robi się czerwony i się wścieka :D Wygląda to trochę komicznie..
budzi hahaha zawsze pruka przy wyciaganiu sie haha
Ja też się zastanawiałam nad tymi zaciśniętymi piąstkami - mój też jeszcze często zaciska i jestem ciekawa kiedy to minie...
A Milka się wtedy też tak złości? Bo Krasnal robi się czerwony i się wścieka :D Wygląda to trochę komicznie...
Gienia, a może zbyt mocno zaciskasz pampersy?
Gienia - nasz już piąstek nie zaciska, ale to tak jak Hussy napisała - łapki rozluźnił jak zaczął łapać różne rzeczy. A najlepiej mu się rozluźniało łapki w kąpieli :)
można szczoteczką do włosów szczotkować zewnętrzną część dłoni :) Ja pamiętam że moja bardzo fajnie prostowała palce jak ją głaskałam swoją otwartą dłonią po wierzchu jej dłoni - otwierała wtedy piąstki i odginała paluszki do tyłu - bardzo szybko jej tak zostało
raz boje się nawet do kibelka iść i ją zostawić, jutro z samego rana jedziemy po nianie z funkcją video,
w innym razie będę z Małą pod prysznic chodziła!
to było straszne!
to chyba zależy od wielkości tyłeczka