Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

magku - mi się wydaje, że jak nie ma żółtaczki, to nie trzeba wybudzać. chyba, że jest. Wtedy trzeba, żeby dziecko dużo piło...
?
Okres normalnie miałam.

jak się go pozbyć skoro nie karmię...

Niemowlaki tak mają, niedługo jej to zaniknie
pij szałwię
hehe mojej nie znikło w ogóle ona była i jest bardzo silna od samego początku.. zawsze ładnie trzymała główkę nie miałyśmy żadnego kryzysu rozjechanej żaby itd... ale co dziecię to inaczej:):):)

A próbowałaś przed karmieniem Małego odciągać trochę to pierwsze mleko?
urodzil sie 23marca
z tym, że z wagą 2450g. Dzisiejsze ważenie pokazało 5300g, więc jednak waży troszkę mniej od Twojego synka. Karmię ją piersią. Ostatnio robiliśmy jej morfologię i wyszedł początek niedokrwistości a jednym z objawów jest spadek apetytu.
z tym, że z wagą 2450g. Dzisiejsze ważenie pokazało 5300g, więc jednak waży troszkę mniej od Twojego synka.
*Gosik, myślę, ze tak jak piszesz, problemem będzie ten języczek. Wiem, ze dzieciom sie to podcinawiem maly ma 11lipca wizyte u laryngologa i od tej daty 6miesiecy bedziemy czekac na zabieg
A jak podajesz MM w butli (czyli je, aż sie naje, bo nie musi mocno ssać) to widzisz jakąś różnicę w przerwie między jedzeniem?
--

Mojemu od kilku dni cos się poprzestawiało i wstaje o 5:00

do tej pory były ok. 2-3 drzemki po max. 1-1,5h.

wyszedł początek niedokrwistości a jednym z objawów jest spadek apetytu
czy wasze dzieci też miały jakiś taki spadek energii bo moja kurcze od 3 dni troszkę się pobawi i śpi zje pobawi się i śpi widać że ma oczy na zapałkach

Dziewczyny jak jezdzicie z dziecmi autem w upalne dni???
Wlanczacie klimatyzacje??? Otwieracie troche okna???
no ale przecież alergia nie jest zaraźliwa??

Anula a czy małej idą zęby? moje dzieci przy każdym ząbku miały katar
katar wodnisty też miała kilka razy przed wyrżnięciem się zębów [ale przed tzn jakiś miesiąc, dwa]
Ma czas na ząbkima owszem ale może juz być podczas ząbkowania jak i może już mieć ząbki
katar wodnisty też miała kilka razy przed wyrżnięciem się zębów [ale przed tzn jakiś miesiąc, dwa]dokładnie tak i u nas było ale katar kończył sie dopiero jak ząbek wyszedł
trwał dzień, półtora i znikał tak nagle jak nagle się pojawił

dokładnie tak i u nas było ale katar kończył sie dopiero jak ząbek wyszedł

może i tak bo ślini się to moje dziecko niemożliwie i pcha do paszczy wszystko, nawet kołderkę w nocy śsie...
miała po moim mega śluzowate i częste kupy i lekarz i ja uznaliśmy że tak będzie lepiej bo brzuszek jej doskwierał cały czas było słychać jak jej jeździło w jelitach....