Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
magku - mi się wydaje, że jak nie ma żółtaczki, to nie trzeba wybudzać. chyba, że jest. Wtedy trzeba, żeby dziecko dużo piło...
jak się go pozbyć skoro nie karmię...
Niemowlaki tak mają, niedługo jej to zaniknie
pij szałwię
hehe mojej nie znikło w ogóle ona była i jest bardzo silna od samego początku.. zawsze ładnie trzymała główkę nie miałyśmy żadnego kryzysu rozjechanej żaby itd... ale co dziecię to inaczej:):):)
A próbowałaś przed karmieniem Małego odciągać trochę to pierwsze mleko?
urodzil sie 23marca
z tym, że z wagą 2450g. Dzisiejsze ważenie pokazało 5300g, więc jednak waży troszkę mniej od Twojego synka.
wiem maly ma 11lipca wizyte u laryngologa i od tej daty 6miesiecy bedziemy czekac na zabieg *Gosik, myślę, ze tak jak piszesz, problemem będzie ten języczek. Wiem, ze dzieciom sie to podcina
A jak podajesz MM w butli (czyli je, aż sie naje, bo nie musi mocno ssać) to widzisz jakąś różnicę w przerwie między jedzeniem?
--
Mojemu od kilku dni cos się poprzestawiało i wstaje o 5:00
do tej pory były ok. 2-3 drzemki po max. 1-1,5h.
wyszedł początek niedokrwistości a jednym z objawów jest spadek apetytu
czy wasze dzieci też miały jakiś taki spadek energii bo moja kurcze od 3 dni troszkę się pobawi i śpi zje pobawi się i śpi widać że ma oczy na zapałkach
Dziewczyny jak jezdzicie z dziecmi autem w upalne dni???
Wlanczacie klimatyzacje??? Otwieracie troche okna???
Anula a czy małej idą zęby? moje dzieci przy każdym ząbku miały katar
katar wodnisty też miała kilka razy przed wyrżnięciem się zębów [ale przed tzn jakiś miesiąc, dwa]
ma owszem ale może juz być podczas ząbkowania jak i może już mieć ząbki Ma czas na ząbki
dokładnie tak i u nas było ale katar kończył sie dopiero jak ząbek wyszedł katar wodnisty też miała kilka razy przed wyrżnięciem się zębów [ale przed tzn jakiś miesiąc, dwa]
trwał dzień, półtora i znikał tak nagle jak nagle się pojawił
dokładnie tak i u nas było ale katar kończył sie dopiero jak ząbek wyszedł
może i tak bo ślini się to moje dziecko niemożliwie i pcha do paszczy wszystko, nawet kołderkę w nocy śsie...
miała po moim mega śluzowate i częste kupy i lekarz i ja uznaliśmy że tak będzie lepiej bo brzuszek jej doskwierał cały czas było słychać jak jej jeździło w jelitach....