Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jaki i jak podawałaś ten kwas foliowy?
Folik jest bez recepty, ale w tabletkach - nie mam zielonego pojęcia jak go podać córce.
nie wolno usuwac woskowiny. Tylko to, co wydostanie sie na zewnatrz, ale zadnego grzebania patykiem.
u mnie dzis pierwszy raz mu mleko nosem "wykipialo" :)
To nie jest ciągłe ssanie, ale nie mogę jej wziąć tej piersi
a ja Nince od urodzenia czyszczę uszka patyczkami [tymi z ogranicznikami] i nic się nie dzieje...
moja też tak miała jakiś czas rzy jedzeniu? u Was jest tak cały czas czy tylko podczas jedzenia właśnie?
Czy zdazylo wam sie, ze dziecku mleko nosem wylecialo?
ze jakaś wyrodna jestem, że dziecku gmeram w uszch patolem
a jak jej chce drugą pierś dać to histeria, bo ona nie odwróci głowy... eh
ja bym to chyba skonsultowała z jakimś lekarzem bo może Luśka ma jakis przykurcz w szyjce ?
a jak śpi to też tylko na jedną stronę główkę trzyma ?
upodobała sobie tą lewą stronę, jak dostaje butle to kręci głową- cały czas ssąc
a jak jej chce drugą pierś dać to histeria, bo ona nie odwróci głowy... eh
btw. już prawie podwoiła wagę urodzeniową. brakuje 40g. waży 8900
dobra, lepiej mi powiedzcie, jakie zabawki dla 8miesiecznego dziecka są dobre?
Talka, z tego co opowiadasz, czy czasem pokazujesz to Twoja Paulinka jeszcze nie raczkuje.
Ja to bym się tak nie cieszyła, tylko już koksowała,żeby na roczek udźwignąć potrojoną wagę urodzeniową
Ło matko! Nie załamuj mnie to będzie prawie 13,5 kg
dobra, lepiej mi powiedzcie, jakie zabawki dla 8miesiecznego dziecka są dobre?
No dobra nie będę taka- pocieszę Cię. Wojtuś podwoił masę urodzeniową w wieku 5,5 mies. Ale na roczek wyszło zaledwie 2,5*masy urodzeniowej.
to uwielbia książeczki, takie materiałowe szeleszczące.
HYDROZAGADKA a co tam w ogole u Was ? jak Natalka ?
Teo to Ninka juz potrafi pokazac gdzie jest kotek i gdzie ma oczko kurcze zdolna jest
Jak dla mnie ciut za szybko to wszystko się dzieje, ledwo się urodziła, a tu zaraz miesiąc stuknie...