Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a Hania zazdrosna o siostrzyczkę czy pochłonięta swoim buntem jej nie zauważa specjalnie ?
Talka,że Ty jeszcze nie wymiękasz przy noszeniu swojej córki Oliwka waży 7500 i po całym dniu(a nie noszę jej specjalnie dużo) to plecy tak mnie napierdzielają,że szok..
moj 74cm i w gondoli mial przykurczone nogi
a mopsik...9,2 kg
Magdalena,a Twoja Mery też ma wzmożone napięcie?
I dlatego przy wyborze wózka warto kierować się kryteriami użyteczności, a nie, jak to często bywa, modą.
jest brzydki WG MNIE , teraz pasi ?
sushi, a co to za wózek?
a swoją drogą czemu producenci wózków nie robią wszystkich gondoli dajmy na to na 85 cm ?
no ale ja nie pisze konkretnie o żadnym [mi.in Twoim, który nadal wyśmiewam bo jest zwyczajnie brzydki i nic na to nie poradzę, że mi sie nie podoba ]
Często mam wrażenie,że dla niektórych kupno wózka to ślepe podążanie za modą i chęć zaistnienia w rankingu popularności...
case z gondolami to jak dla mnie ta sama kategoria co przesadzanie kilkumiesięcznego dziecka w parasolkę, "bo sie rozkłada na płasko", a tak naprawde chodzi o to, żeby mamie było lżej.
rozgryzłaś mnie
Magdalena - dla mnie na przykład gondola jest wygodniejsza, łatwo mi się schylić, poprawić coś dziecku, wrzucić na dół zakupy...
Ale dla jasności, ja nie do Ciebie piłam tym tekstem o parasolkach.
czyli można?