Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a Hania zazdrosna o siostrzyczkę czy pochłonięta swoim buntem jej nie zauważa specjalnie ?
Na razie metoda na to jest jedna - zapewnić maksimum wysiłku fizycznego, to jej się buntować odechce
Zatem spędzamy sporo czasu w ogrodzie moich rodziców, gdzie szaleje do woli (nasze mieszkanko chyba by rozniosła). I powtarzam, jak mantrę: to minie, to minie, to minie...

?
Oliwka waży 7500 i po całym dniu(a nie noszę jej specjalnie dużo) to plecy tak mnie napierdzielają,że szok.. 
bo ani nie raczkuje,ani się do tego nie przymierza,a tu na leżąco mi wstaje do siadu..
Talka,że Ty jeszcze nie wymiękasz przy noszeniu swojej córki Oliwka waży 7500 i po całym dniu(a nie noszę jej specjalnie dużo) to plecy tak mnie napierdzielają,że szok..
moj 74cm i w gondoli mial przykurczone nogi
a mopsik...9,2 kg

??????????Magdalena,a Twoja Mery też ma wzmożone napięcie?
I dlatego przy wyborze wózka warto kierować się kryteriami użyteczności, a nie, jak to często bywa, modą.
] tylko ogólnie się dziwię, czemu te gondole większe nie są robione 

jest brzydki WG MNIE , teraz pasi ?

sushi, a co to za wózek?
a swoją drogą czemu producenci wózków nie robią wszystkich gondoli dajmy na to na 85 cm ?
no ale ja nie pisze konkretnie o żadnym [mi.in Twoim, który nadal wyśmiewam bo jest zwyczajnie brzydki i nic na to nie poradzę, że mi sie nie podoba]

Mała twardo odmawiała spacerów w innym wózku
A Krzyś jest dość długi i dopiero jakiś miesiąc temu przestał się komfortowo mieścić w gondolce, za to jak mu podniosłam oparcie to już było super
Więc dla mnie RM ma wszystkie inne wózki pod sobą 
Często mam wrażenie,że dla niektórych kupno wózka to ślepe podążanie za modą i chęć zaistnienia w rankingu popularności...
case z gondolami to jak dla mnie ta sama kategoria co przesadzanie kilkumiesięcznego dziecka w parasolkę, "bo sie rozkłada na płasko", a tak naprawde chodzi o to, żeby mamie było lżej.

rozgryzłaś mnie

Magdalena - dla mnie na przykład gondola jest wygodniejsza, łatwo mi się schylić, poprawić coś dziecku, wrzucić na dół zakupy...
Ale dla jasności, ja nie do Ciebie piłam tym tekstem o parasolkach.
a do tej pory sypiał średnio po 40minut jak godzinę to byłam w szoku.
czyli można?