Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
od pomiaru wykonywanego termometrem elektronicznym odejmujemy 0,5 stopnia
Ale jak spacerówka rozkłada sie do pozycji leżacej to w czym problem.
Ale sporo jest teraz takich modeli, gdzie jest ta pozycja w pełni leżąca.
Byłam w takim sklepie TK MAXX. Nie wiem czy macie w swoich miastach. Tam są zajefajne ciuchy i jakie przeceny, aż wierzyć się nie chce! Mierzyłam superrurki (one na mnie leżały idealnie, taki mały cud dla mnie po ciąży) i były przecenione na 69.90zł z... 1050zł!!! To możliwe? Na metce info, że projektowane w Los Angeles, ale szyte w Meksyku... I jakie tam są sukienki!!
--
sushi koncząc off topic wózkowy, weź pod uwagę że niektórzy dostają wózek w "spadku" i wtedy nie mają wyboru co do wielkości gondoli i nie jest to już podążanie za modą wózkową tylko "darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby".
mama jest the best, nawet falszujaca
ile czasu od pojawienia się białej kreski na dziąśle minie zanim ujrzę ząbek Janka?
Ale mi nie chodziło o to, że pozycja nie jest leżąca, tylko, że zwykle nawet jak oparcie się rozłoży, to pozostaje to złamanie/wgłebienie między siedziskiem a oparciem. Być może są wózki, gdzie to załamanie się niweluje, ale w większości modeli tak nie jest niestety. I to o głównie chodzi. Że nie jest zupełnie płasko i równo, dokładnie tak jak napisała Agunia.
Ach śpij kochanie
dziewczyny, ile czasu od pojawienia się białej kreski na dziąśle minie zanim ujrzę ząbek Janka?
nieee - podrzuć link :P
czulam sie tam starsznie waska… az bolalo….chyba mnie za bardzo zszyli hihi ….
Czy wy tez po porodzie mialyscie takie odczucia??
Czy wy tez po porodzie mialyscie takie odczucia??
że Wasze dzieci tuż po przekroczeniu miesiąca zaliczają pierwszą przewrotkę,
a u nas już 2 minęły
ze nie jest pewny ale moze to egzema