Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale najgorsze jest moje III piętro bez windy ;wtaszczenie Jego i zakupów bo wózek zostaje w wózkowni na dole
jak wracamy z zakupów to mąż zawsze pyta " zakupy czy Maksiu ?" I często wolę wybrać zakupy nawet jakbym miała 2 razy chodzić na dół
Tak swoją drogą, to co za podli ludzie muszę być aby dziecku wózek czy inne rzeczy kraść??
A więc mój Michaś (7100, wczoraj zważony w przychodni) + ta gondola + torba z Michasia akcesoriami + torba z zakupami i hajda na górę

Ma 5 miesięcy a waży 6300g 

i mam małego dzidziusia w domu a nie jakiegoś pakera miniaturkę
mam małego dzidziusia w domu a nie jakiegoś pakera miniaturk
moja z tych lekkich i drobnych
No na drobną to ona nie wygląda, chyba że nam inne dziecko wklejasz
]

Tak swoją drogą, to co za podli ludzie muszę być aby dziecku wózek czy inne rzeczy kraść??
4 piętra z tym wszystkim?! To ja mam jedno i zakupów nie robiłąm wcale. Wózek i Zu to było dla mnie dużo
Teraz planuję nosić w chuście, przynajmniej zakupy zrobię
No,ale ona uwielbia jeść. Kaszki,słoiczki,zupki- wszystko. I tylko siedzi i otwiera dziubek jak pisklę
Najgorzej jest jak jem przy niej,wtedy nie odpuści. Patrzy się na mnie non stop,a czasem to nawet marudzi.Z drugiej strony każdy mówi,żeby aż tak się tym nie przejmować,bo jak zacznie chodzić to wtedy zrzuci troszkę
Powiem,że trochę mnie przeraża dziecko 4 miesięczne ważące 9kg
A i jaki to trzeba mieć super kręgosłup żeby dzwigać taki ciężarek
ale to pewnie dopiero wtedy jak przejdziemy na mleko modyfikowane, mój pokarm starcza mu na 3 godziny tylko

absolutnie nie jest powiedziane, że po modyfikowanym by Ci dłużej pospał

Ale był wrzask jak mu go zabierałam! Poczulam się jak wyrodna matka
Dlatego cieszmy się,że nasze dzieci śpią w nocy,bo nie ma nic lepszego niż wstać wypoczętym i wyspanym

wloszki sa bardzo przewrazliwione na punkcie zimna...
Ja urodzilam w lutym, kiedy byl tutaj wieeeeelki snieg i wieeeeeeelki mroz. W szpitalu bylo tak goraco, ze mialam caly czas otwarte/ uchylone okno
Co do tych upałów.Drugi dzień,a ja mam już dość
A podobno cały tydzień tak ma być.. Chociaż dziś grzmiało i padało,ale po tym było jeszcze gorzej :/ Okna wszystkie otwarte,ja ledwo żyje.. O Oliwce nie wspominam,bo całe włoski ma mokre :/ I bidna nawet wyspać się nie może... Lubię jak jest ciepło,ale bez przesady. Wykańczają mnie te upały
Dziś podnosiłam Oliwce nóżki do góry i UWAGA! Była nimi zainteresowana
Najpierw się patrzyła,a potem skubała,łapała,i po paluszkach się szczypała.Co prawda sama jeszcze nie przyciąga sobie nóżek,ale już coś idzie w dobrym kierunku