Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co ubieracie Waszym raczkującym dzieciom na nogi w takie upały? Mała ma zaczerwienione kolanka, ale przecież rajstop jej nie ubiorę, bo upał... dziś ma na sobie sukienkę, to i spodnie jakoś nie pasują.. echh
chciałam się pochwalić, że moje dziecko nie reaguje w zły sposób na czereśnie i CZEKOLADĘ, ale nie wiem czy z tego drugiego powinnam się cieszyć, bo z pewnością wiedza ta nie pomoże mi w poprawieniu figury
Natala a propo tego co Livia napisała - NAKOLANNIKI Z ABSEM
małą wyspała się od 19 do 20 i po kąpieli i butli nie śniła spać więc heja na mate jak jej się znudziło i zobaczyłam żę spokojnieje to do łóżeczka pielucha nawet bez smoka i do spania:)
- do kiedy powinno się ją trzymać? Mały jest już wielkościowo za duży, bo łepetyna mu się nie mieści w tych cholernych ogranicznikach na łepek. A z drugiej strony jak wyjmę wkładkę to zapada się w foteliku, bo jeszcze nie siedzi i moim skromnym jest za bardzo zgięty.
Nie bój się, w foteliku jest pozycja fizjologiczna. sama nic mu nie podkladaj pod plecki, bo na pewno nie zrobisz tego tak, żeby było ergonomicznie. Najwyżej stabilizuj mu główkę tymi pieluszkami (dziecku się wtedy też lepiej śpi, bo ma takie miękkie wałeczko obok główy.
Natala a propo tego co Livia napisała - NAKOLANNIKI Z ABSEM

to teraz poleciii
jak to miot 2012 to pewnie nie jest kruszynkąNie bój się, w foteliku jest pozycja fizjologiczna. sama nic mu nie podkladaj pod plecki, bo na pewno nie zrobisz tego tak, żeby było ergonomicznie
a ja chyba wolałam jak mała sobie leżała i jedynie co to cyckała, kupę waliła i spała

mojej Nince to przeszło jak skończyła miesiąc
wczoraj była tylko jedna kupa- z rańca.
rzadko choruję, ale jak już mnie coś złapie to koniec!
To ja mam odwrotny problem z kupka, czy to normalne, ze moja Punka robi kupe po kazdym jedzeniu, czyli ok. 8 razy dziennie?--

krzywe nogi

No i Zuźka przybiera na potęgę! Waga urodzeniowa 2750, waga przy wyjściu 2560, a dziś na wadze już 3240 ;) Także Pchła to już nie taka Pchła