Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co ubieracie Waszym raczkującym dzieciom na nogi w takie upały? Mała ma zaczerwienione kolanka, ale przecież rajstop jej nie ubiorę, bo upał... dziś ma na sobie sukienkę, to i spodnie jakoś nie pasują.. echh
chciałam się pochwalić, że moje dziecko nie reaguje w zły sposób na czereśnie i CZEKOLADĘ, ale nie wiem czy z tego drugiego powinnam się cieszyć, bo z pewnością wiedza ta nie pomoże mi w poprawieniu figury
Natala a propo tego co Livia napisała - NAKOLANNIKI Z ABSEM
- do kiedy powinno się ją trzymać? Mały jest już wielkościowo za duży, bo łepetyna mu się nie mieści w tych cholernych ogranicznikach na łepek. A z drugiej strony jak wyjmę wkładkę to zapada się w foteliku, bo jeszcze nie siedzi i moim skromnym jest za bardzo zgięty.
Natala a propo tego co Livia napisała - NAKOLANNIKI Z ABSEM
jak to miot 2012 to pewnie nie jest kruszynką Nie bój się, w foteliku jest pozycja fizjologiczna. sama nic mu nie podkladaj pod plecki, bo na pewno nie zrobisz tego tak, żeby było ergonomicznie
a ja chyba wolałam jak mała sobie leżała i jedynie co to cyckała, kupę waliła i spała
mojej Nince to przeszło jak skończyła miesiąc
To ja mam odwrotny problem z kupka, czy to normalne, ze moja Punka robi kupe po kazdym jedzeniu, czyli ok. 8 razy dziennie?--
krzywe nogi