Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiesz Teo, tylko Ewunia nigdy nie była, jakby to ująć, zbytnio wyrywna do nowych umiejętności fizycznych.
Wiesz Teo, tylko Ewunia nigdy nie była, jakby to ująć, zbytnio wyrywna do nowych umiejętności fizycznych
a TY myślisz, że moja jest ?
dla przykładu moja córa często budzi się w tej samej pozycji i miejscu na łóżeczku
i to pewnie się przekłada na zasypianie oraz spanie
jest strasznie ruchliwym dzieckiem, lubi sobie pokrzyczec, ciagle sie wierci, rusza nogami...
ale moja tak samo ma, ale noce rprzesypia pięknie, Nessies spokojnie, jest nadzieja
ale i ja i mąż jak wynika z relacji naszych mam byliśmy bezproblemowymi niemowlętami :D
Gosia podniosła się do takiej pozycji dzień przed skończeniem 9 miesięcy. od tego czasu pełza i nauczyła się siadać ( oczywiście jak przystało na córeczkę tatusia uczyniła to w Dzień Ojca). dwa razy podniosła sie do pozycji czworaczej po czym chyba uznała, ze ma na tą pozycję delikatnie mówiąc wyjeb.... bo od 1,5 tygodnia tego "wyczynu" nie powtórzyła
codziennie się zastanawiam kiedy mi się dzień dziecka skończy
Dziewczyny, wiecie co nieraz mam wrażenie,że na tym forum jest kółko wzajemnej adoracji bo, co nie napisze to albo dostane jedną odpowiedz albo wcale.:/
Maks od dnia narodzin do 4 mcy spał jak zabity od 20.00-5.30 bez żadnej pobudki!!! (Teo świadkiem).
a ja się nabawiłam zapalenia pęcherza (nie wiem od czego )
Natomiast teraz od miesiąca mam pobudeczki co równe 3 godzinki, także dzień dziecka mi się skończył szybciej niż myślałam
Ta,ja też niedawno to przechodziłam.. Polecam Furaginum Pytałam lekarza od czego i właśnie babka powiedziała,że przez upały często takie infekcje się pojawiają -
ja zapalenie pęcherza mam co chwilę właściwie - furagin JUŻ nie działa. W szpitalu dostałam Augmentin (przed porodem). Gorsza rzecz, że mam krwiomocz (pierwszy raz) - w poniedziałek zasuwam do lekarza.
Magku, początki z takim maluchem nie są zbyt łatwe
Mamą jesteś na pewno cudowną!
--
Dziewczyny Zuźka mi wczoraj wieczorem wymiotowała, zdarzyło się to raz...a w nocy zachowywała się tak, jakby ktoś podmienił mi dziecko :(
Oby Zuźka tak czuła
momentami horrorowate
Przewracała się z pleców na brzuch i z brzuszka na plecy non stop No i na dodatek zaczęła pełzać. Jestem z niej cholernie dumna Dziś z rana nawet próbowała dosięgnąć swoich stópek,ale jeszcze jej zabrakło
a to mam wrażenie jest od kręgosłupa, ale zastanawiam się, czy któraś z Was to miała i czy przeszło po jakimś czasie...