Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]

[/url]
eszcze jedno pytanie czy macie jakieś sposoby na zachecenie dziecka do leżenia na brzuszku??
Dziewczyny, co może oznaczać pocieranie się za uszy?
ile wasze dzieci w tym okresie mniej wiecej spały?Jula przez ostatnie dnie strasznie mało spi np. dzis wstała o 5 rano i usneła dopiero ok 14. wczoraj niespała od 13 do 21...
[/url]

ile wasze dzieci w tym okresie mniej wiecej spały?
My również stosujemy sab simplex ale chyba zbyt ostrożnie...jak Wy go podajecie dziewczyny???
U nas maly w dzien spi gora 3h!!!!!
Jaką polecane koszule do rodzenia? Kupiłam już 2 takie polecane przez Was jeszcze na przyszłych mamusiach - bawełniane, ładne, ale takie bardziej do karmienia i używania, a teraz myślę o takiej "jednorazowej" na sam poród, zeby była wygodna, malucha można było do chcą przytulić i nie żal po akcji wyrzucić
a może źle kombinuję i najlepsza byłaby jakas inna, albo na golaska
W czym rodziłyście?

Aaaa Jezynka dzieki za trik z prostymi nozkami i dupcia docisnieta... malemu w takiej pozycji odbija sie za kazdym razem... co do tej pory zdazalo sie okazjonalnie :-)
--

[/url]
niemiecki sab simplex ma taki sam skład, co polski bobotic
Elle TENS - czy ktoras korzystala z tego urzadzenia podczas porodu?

TENS - czy ktoras korzystala z tego urzadzenia podczas porodu?
Kiedy ona tak urosła
A w Factory buciki Ecco kosztują tyle samo co Bartki.
wiesz, gdzie mi na zakupy blisko 
I ecco są ok- nasza fizjo oglądała i zimowe Ecco i wiosenne tenisówki, powiedziała że są ok. Sionek też oglądał i mówił, że bardzo dobre.

A w ogóle to w szoku jestem, że Marysia się już do chodzenia rwie
stoi toto w łóżeczku i ryczy.Dziewczyny czy psikanie to oznaka przeziebienia?????
dzieci kichają, żeby sobie wyczyścić nosek. często więc to nie jest związane z chorobą. dzieciaczki też często kichają na słońcu. jeśli Diego nie ma kataru, to przypuszczam, że to kichanie nie jest związane z chorobą.

dzieci kichają, żeby sobie wyczyścić nosek...
odciągałaś mu katar? wyszło coś? popsikaj solą morską, wyczyść nosek i zobacz reakcję.
Kataru raczej nie ma ... oddycha normalnie... jak sie przebudzi sprobuje odciagnac z noska aby zobaczyc czy cus tam ma
strasznie śmiesznie