Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
PENNY a mogę zapytać [tylko od razu chcę zaznaczyć, że pytam bez żadnej złośliwości czy tam coś, po prostu jestem bardzo ciekawa.......] czy w tych wszystkich oczkowo - strupkowych historiach zaczęłaś już Nadię w pieluszkach wielorazowych trzymać ?
czy jednak dajesz sobie/wam jeszcze chwilkę na ogarnięcie się takie ogólne i dopiero wtedy zaczniecie ?
tylko jeszcze raz podkreślam, nie jest to pytanie złośliwe ani nic, żebyś sobie znowu nie pomyślała tak jak kiedyś, że Cię chcę zniechęcić itp
coś ją brzuch bolał, prężyła się i stękała, nie mogła zasnąć, a teraz nic, normalnie oczom i uszom nie wierze. Zastanawia mnie czy to jednorazowe czy tak już będzie.
Żałowałam potem, że tak późno zaczęłam naukę z butelką ( w 3mż).
w szpitalu zrobili wymazy i wylazł gronkowiec
Penny, podobno po tym wiaderku dzieci lepiej "bączą" i ogólnie brzuszkowe sprawy się rozwiązują. Położna mi mówiła, że w szpitalu wypróbowali i było rewelacyjne, nawet dzieci, które miały "kupkowe" problemy na ogół robiły kupkę w... wiaderko :DDDD
Nie zaburzyła ona u nas nic- Hania ma do wyboru -albo cyc, albo butla
U nas zadna butelka a raczej smoczek sie nie sprawdza.
Czy bez tych ochraniaczy dziecko może sobie jakąś krzywdę zrobić?
Nie zaburzyła ona u nas nic- Hania ma do wyboru -albo cyc, albo butla
to samo moge powiedziec o butelce avent
hej dziewczyny jaki sa skutki zaszczepienia dziecka z katarem???
po prostu mały cycek i tyle, trzeba sie z tym pogodzić ;)
Ja nikogo nie namawiam, ale rozwazcie dziewczyny tez te kwestie, ze im dalej w las tym wiecej drzew. Chyba ze ktoras planuje karmic do 3roku zycia
Marysia od narodzin byla w 90 centylu, pozniej przypakowala i poszybowala na 97 a od jakiegos czas jest na pograniczu tych dwoch. Po dzisiejszym wazeniu spadla na 90.
w końcu mega koksowanie się u każdego dziecka kończy bo jakby się tak nie działo to w wieku 2 lat ważyły by te dzieciaki po 30 kilo
miałabym mu zabierać cycka a pakować butelkę skoro mleko w cyckach jest i czeka. Wiecie o co mi chodzi?