Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Taką dziurkowaną przewiewną.Wobec tego teraz chyba w takie upały sobie to odpuszczę.Moje dziecko coś mało dzisiaj śpi.Drzemie po 30 min do 1h max i się budzi.I tak w kółko.Albo zdrzemnie się na dosłownie 5 min i znów oczy jak 5zł.A widać,że jest zmęczona tylko jakby nie mogła w głębszy sen zapaść...
--

ały powoli dojrzewa do "samodzielności". Więc korzystaj z tych cycozwisów ile możesz, bo mogą to być ostatnie takie momenty

wielu grzeczniaczkom w pewnym momencie odwidziało się nocne spanieU nas to trwało ze 3-4 miesiące. Teraz też przeważnie jedna pobudka, czasami dwie..
o matko kochana to musi byc straszne dla was obu!!!! Milka po 2h jest niedożycia i musi się zdrzemnąć choć 5min jak przegniemy i jest aktywna 3h to jest tak zła że nie chce zasnąć jeść itd... może uda Ci się go w bujaku ululać....
jak łezki mu spływają po polikach

] bo u nas też tak właśnie było, że cały dzień wyła, nie chciała spać, nie chciała jeść i wszystko było na nie i nawet na rękach wyła co jej się rzadko zdarza....
jak na razie jest lepiej.

A na herbacie rumiankowej takiej zwykłej piszę, że podawać dzieciom po 3 roku życia.
Więc zdesperowana bombnęłam dziecko do łóżeczka, zrobiłam noc w pokoju, zapodałam karuzelkę ze światełkiem, dałam pieluchę w łapę i marudził dalej. Wiec zafałszowałam uroczo aaa kotki dwa z trylion tysięcy razy jak mantrę i usłyszałam za którymś razem echo z łóżeczka
Od poniedziałku robię dokładnie tak samo. Z dnia na dzień zmęczyło go usypianie na rączkach.
Skoro to faktycznie kolka to sab-simplex jest przereklamowany jak każdy inny lek na to paskudztwo
magku: Skoro to faktycznie kolka to sab-simplex jest przereklamowany jak każdy inny lek na to paskudztwo
No ja nie wiem...chyba zależy jak podajesz. U nas zadziałał rewelacyjnie. Przez ok 2 tygodnie ani jednej kolki, a teraz sporadycznie (raz w tygodniu).
--
Nie no moje dziecko mnie pobija od 7 do 14 ani minuty nie przespała
Ale tak ja wczoraj pisałam, to pewnie przez te upały...
w sensie, że daleko od domu i na łonie natury i było super, oby więcej takich dni, tylko nie tak gorących 

Witaj umknął mi Twój post 

Te upały są nie do zniesienia.Wczoraj usypiałam Oli dwie godziny,a przy trzeciej próbie się popłakałam.. Dzisiaj to już w ogóle katastrofa..
Mała śpi MAX 30 min.. Gdzie normalnie potrafi nawet trzy godz. pod rząd przespać.. Obie jesteśmy zmordowane.Dziś kupiłam jej spinki i gumki do włosków,bo przez ten busz na głowie maleństwo się cholernie poci ;/ Mam już serdecznie dość
Bo jak leży przy cycu to ja mam tel w ręku i sobie siedzę na necie :D

Mała śpi MAX 30 min.. Gdzie normalnie potrafi nawet trzy godz.
Moja tez za długo nie śpi, ale zajmuje się sama podziwianiem liści na drzewie, żyrandola na suficie etc, a i tak nie mam za bardzo kiedy pisać... czytam na bieżąco żeby nie było
--

Wczoraj usypiałam Oli dwie godziny,a przy trzeciej próbie się popłakałam
w ciągu trzech dni bowiem Ninka zaczęła czworakować, siadać oraz wstawać

Padam na pysk
Na szczęście on sam usypia, ale i tak musiałam kontrolować sytuację, bo ciągłe obroty na brzuch nie pomagały mu w usypianiu
więc pierwszy dzień zadowoleni jesteśmy całą trójką

[/url]
Teo - ja głośno wołałam publicznie, że je chcę

Jestem w szoku młody lał i lał bo pił i pił a przy dupie sucho...