Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moje dziecko coś mało dzisiaj śpi.Drzemie po 30 min do 1h max i się budzi.I tak w kółko.Albo zdrzemnie się na dosłownie 5 min i znów oczy jak 5zł.A widać,że jest zmęczona tylko jakby nie mogła w głębszy sen zapaść...
--
ały powoli dojrzewa do "samodzielności". Więc korzystaj z tych cycozwisów ile możesz, bo mogą to być ostatnie takie momenty
wielu grzeczniaczkom w pewnym momencie odwidziało się nocne spanie U nas to trwało ze 3-4 miesiące. Teraz też przeważnie jedna pobudka, czasami dwie..
o matko kochana to musi byc straszne dla was obu!!!! Milka po 2h jest niedożycia i musi się zdrzemnąć choć 5min jak przegniemy i jest aktywna 3h to jest tak zła że nie chce zasnąć jeść itd... może uda Ci się go w bujaku ululać....
jak łezki mu spływają po polikach
jak na razie jest lepiej.
A na herbacie rumiankowej takiej zwykłej piszę, że podawać dzieciom po 3 roku życia.
Więc zdesperowana bombnęłam dziecko do łóżeczka, zrobiłam noc w pokoju, zapodałam karuzelkę ze światełkiem, dałam pieluchę w łapę i marudził dalej. Wiec zafałszowałam uroczo aaa kotki dwa z trylion tysięcy razy jak mantrę i usłyszałam za którymś razem echo z łóżeczka
Od poniedziałku robię dokładnie tak samo. Z dnia na dzień zmęczyło go usypianie na rączkach.
Skoro to faktycznie kolka to sab-simplex jest przereklamowany jak każdy inny lek na to paskudztwo
magku: Skoro to faktycznie kolka to sab-simplex jest przereklamowany jak każdy inny lek na to paskudztwo
No ja nie wiem...chyba zależy jak podajesz. U nas zadziałał rewelacyjnie. Przez ok 2 tygodnie ani jednej kolki, a teraz sporadycznie (raz w tygodniu).
--
Nie no moje dziecko mnie pobija od 7 do 14 ani minuty nie przespała
Bo jak leży przy cycu to ja mam tel w ręku i sobie siedzę na necie :D
Mała śpi MAX 30 min.. Gdzie normalnie potrafi nawet trzy godz.
Moja tez za długo nie śpi, ale zajmuje się sama podziwianiem liści na drzewie, żyrandola na suficie etc, a i tak nie mam za bardzo kiedy pisać... czytam na bieżąco żeby nie było
--
Wczoraj usypiałam Oli dwie godziny,a przy trzeciej próbie się popłakałam
w ciągu trzech dni bowiem Ninka zaczęła czworakować, siadać oraz wstawać
więc pierwszy dzień zadowoleni jesteśmy całą trójką
Teo - ja głośno wołałam publicznie, że je chcę
Jestem w szoku młody lał i lał bo pił i pił a przy dupie sucho...