Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
siedzi paczy swoimi wielkimi niebieskimi oczyskami i czeka na oklaski
Nooooo tylko muszą się pogodzić z resztą prania
no ale nie było kupy do wielo :)
dzisiaj to się aż z mężem ze śmiechu popłakaliśmy
to jak ja ostatnio jak Łucja po raz pierwszy zaczęła tak prawdziwie rechotać, a ja razem z nią!
jak nie bijemy to ona coraz szybciej swoimi łapkami uderza i mocniej jakby nam chciała powiedzieć "no kurde co jest ?! nie umiecie klaskać do licha ?!"
A ja się też pochwalę,bo Oli łapie swoje stopy już SAMA
I rano łapki wędrują do stóp jeszcze jak maluch śpi. To jest taka faza "hej, stopy, jesteście tam?
No i dzisiaj znowu nam oddali nasze ;)
Ja już nawet nie mam siły płakać z bezsilności..
Ja już nawet nie mam siły płakać z bezsilności..
Nie wiem, czy Wy też tak macie ale ja mimo tego ciągłego zmęczenia jestem tak zakochana w małym, że to przechodzi ludzkie pojęcie
Nakarmiłam cyckiem, zasnęła i ja chyba idę się zdrzemnąć, bo zaraz znów P się obudzi pewnie. Ja już nawet nie mam siły płakać z bezsilności..
Fragile czyli jednak chyba skok i dobrze że miną
a brałam 2 paracetamole... reszta a ketonalu własnie leciała
ale po SN też dawali ketonal ?
le na ketonal to nie było szans, żeby dostały [jedna zapytała to dostała opierd...., że ma nie cudować bo "AŻ TAK NA PEWNO NIE BOLI" ]
--
a to już jest za przeproszeniem CHAMSTWO!
Hej dzieczyny.
Magku niestety mi też to wygląda na kolke u nas podobnie sie to objawialo i to dzien w dzień. Espunisan nic nie pomagał dopiero jak wprowadziliśmi sab simplex i probiotyk Biogaja sie polepszyło kolki były krotsze i co drugi dzien oczywiscie nie tak od razu... nie dawno kupilismy butle antykolkową z odpowietrznikiem wiec jest o niebo lepiej
a nie zapomnę jak kiedyś jedna od noworodków przyszła na salę [leżałyśmy w 6 osób] i do mnie wypaliła tekstem "Ja nie wiem co pani ma za dziecko ! Wszystkie przewinięte, nakarmione a tylko pani córka się drze"
My właśnie mamy za sobą meeega kolke ja jestem wykonczona psychicznie a córcia fizycznie..własnie zasnela. Mała od jakiegoś tygodnia jej nie miała wiec od wczoraj stwierdziłam że sab simplex bedziemy dawac raz dziennie a nie trzy jak do tej pory i nie wiem czy właśnie był efekt próby wyeliminowania kropelek...ale od jutra wracam do dawki 2x dziennie i zobaczymy co bedzie moze nie trzeba bedzie dawac wiecej
Start o godzinie 18.30 i jakieś 30 min.temu zasnęła.