Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy wasze dzieci też tak mają? Jak sobie radzicie? Czy tylko mój taka fajtłapa i ciągle się o coś uderza?
usypia przytulony do mamy
a Teo jak Ninki raczki i stopki?
w każdym razie póki co się cieszę, że prorokowania ciotek [w sensie, że jak się dziecko mobilne zrobi to już nie będzie ładnie zasypiać] się nie sprawdzają
przeszczęśliwa, bo nie musi mnie wołać, tylko sama sobie w dzień idzie do łóżeczka kiedy chce i sobie śpi tyle ile chce. Średnio trzy godziny
on stwierdził, że skoro karmie piersią to są mi niepotrzebne, bo karmienie daje taką samą antykoncepcje co tabletki do 6 miesięcy po porodzie (!!!
Ceri - anioł nie dziecko!
to może u nas o to się rozchodzi również ?!?
[bo ja nie wiedziałam, ze lenistwo to cecha dziedziczna ]
[bo ja nie wiedziałam, ze lenistwo to cecha dziedziczna ]
Zmieniłabym lekarza szybciutko...
chyba nie można wszystkich, tylko te jednoskładnikowe czy coś w tym stylu, gdzieś o tym czytałam, ale szczerze powiedziawszy nie znam się :)) A własnie -podczas karmienia piersią można używać każdych tab anty, czy są jakieś specjalnie ? Bo ja bym chciała moje sprzed ciąży -Yasminelle ...
Czy któraś z Was stosowała może rurki, czy jak to się tam nazywa na kolki, takie co wkłada się do odbytu? Zastanawiam się, czy to w czymś pomaga...
Haha Ceri byłoby miło, gdyby i moja odziedziczyła po mnie lenistwo
Ja bym padła jakbym taki tekst usłyszała.
taka maleńka tubeczka [która by mi może na 10 smarowań wystarczyła] kosztuje ponad 150 zł
I SIĘ NIE POPRAWIŁO!!!
Strasznie sie boimy tego szpitala (bedziemy jechac do zakaźnego). Nie wiemy co mamy juz robic;(
Ja chyba już nigdy :)
nieźle