Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Diagnoza przeważyła na wysypke bostońska.
kasikuzniki pierwsze dni troche cięzkie, nie rozumiem jeszcze wielu zachowan i płaczu małego, ale powoli oboje sie klimatyzujemy w nowych warunkach:-) ogólne jest super z maluszkiem po tej stronie brzuszka
ja mam na razie traume po prorodzie, drugie chcialabym mozę w 2014/15?
to super, przepekac te pierwsze tygodnie, a potem już z górki, heh
ewnie pomyślicie, że moje myślenie jest egoistyczne, bo myślę o swoich nerwach, a nie o tym, że Zuzia być może chciałaby mieć rodzeństwo...al
A ja jak dziewczyny wyżej. Niech mi się jedno "usamodzielni". No może nie na studia pójdzie, ale przynajmniej niech do nocnika robi, bawi się sam i śpi w nocy...potem rok jeszcze poczekam, pojeździmy gdzieś w fajne miejsca i dopiero mogę się starać. Natomiast dwójeczka to max. A jeśli okaże się, że jedno to też będzie dobrze:)))
--
A ja już wiem na 100%,że drugiego dziecka nie chce...za dużo nerwów mnie to wszystko kosztuje...najpierw problemy w ciąży, teraz dzieć płacze i nie wiem o co chodzi...ehhh....Pewnie pomyślicie, że moje myślenie jest egoistyczne, bo myślę o swoich nerwach, a nie o tym, że Zuzia być może chciałaby mieć rodzeństwo...ale ja mówię NIEEE
ale Janek jeszcze poczeka na rodzeństwo
Ja sobie teraz porównuję dwulatkę i noworodka i szczerze wolę noworodka :)
Ale niestyty my nie mamy jej tylko mamy OSPĘ potwierdzoną w dwóch szpitalach (w tym w zakaźnym).