Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a naprawdę Wasze maluchy, później bez problemu pożegnały się z noszeniem?
Teo - winnica pisała, że ma tylko spacerówkę rozkładaną na płasko i musiałaby ją wciągać na 2 piętro, a jest ciężka ;P
Kakai- moje dziecie w 5 czy 10 min napewno by się nie najadło.Ona lubi tak ok.20min sobie posiorbać.I siorbie (jest takie słowo? ) przez ten czas napewno,bo słyszę jak przełyka.A co do odładania-no kurczę,ja nie jestem za tym,że "zostawić dziecko,niech się wypłacze".Taki maluszek chce byc blisko mamy,dlaczego mamy mu to zabierać skoro to coś naturalnego?Przynajmniej ja tak uważam.
Kakai czytam i nie rozumiem: dlaczego tak?Dlaczego masz go odkladac i nie zwracac na niego uwagi? I dlaczego masz karmic tylko 5-10 minut? Dlaczego nie mozesz karmic na zadanie tylko "za pol godziny"?Czym ci to polozna tlumaczyla?
"karmic co 2h"Rozumiem,że Pani położna w takie upały też pije tylko co 2h?Nie częściej nawet jak jest bardzo spragniona?Boże...Kakai a w jakim mniej więcej wieku ta położna była?Może to "stara szkoła".--
A po co mu herbatka skoro jest mleko mamy?
Kakai- Czyli to napewno stara szkoła:) Ja bym nie słuchała tych mądrych rad.Karmię dziecko kiedy ono sobie tego życzy.Czasami jest to co 3h,a zdarzają się dni,że woła o cyca co 40min.I go dostaje.Niczym dziecka nie dopajam.I dopajać nie będę,bo widzę,że to co mała dostaje zupełnie jej wystarcza.
mnie sie serce kraje, jeszcze pół godziny i moge go nakarmic,
bo mój pediatra powiedział mi, że to moja wina, bo nie rozumiem jej potrzeb i nie mogę się z Zuzią dogadac, a ja nie wiem gdzie szukać pomocy :(
Zajebiście Ci powiedział nie ma co bardzo pomocna wypowiedź dla młodej matki, która dopiero co urodziła pierwsze dziecko, empatia zero ;/
moze masz malo wartosciowe mleko"
Ja mała dopajam herbatka koperkowa i podaje jej probiotyk na brzuszek. Mam nadzieję, że jej to minie.
Ja mała dopajam herbatka koperkowa i podaje jej probiotyk na brzuszek. Mam nadzieję, że jej to minie.