Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To jest jakas masakra i nie ma jak się z tego wyplątać.
 Ale szybko się zreflektowała tym razem 
      Ja jestem po cc i tez problemy z poczatku mialam

mgaku a masz leżaczek bujaczek
 nam też nie robili tych badań ale są one praktykowaneAguncia w Polsce ma obowiązek przyjść 6 razy!!!!zależy od województwa. u nas przychodzi raz

a u mnie mijał miesiąc a ja nadal nie potrafiłam wyjsc z córą na spacer bo tak strasznie mi sie darła wiec wychodziłyśmy

mój bączek ładnie pospał, karmiłam go 2x w nocy, potem jak obudził sie o 7 zasnął dopiero teraz. Dziś robimy werandowanie a jutro krótki spacerek do babci na 50-tkę.
ale zmierzm do tego że Mała wsadzona do nowego wózka sie tak darła że nie da sie tego opisac ponad to jak ruszalam to rozkładała ręce jakby sie przestraszała w ogóle sie przez kilka dni bardzo dziwnie zachowywała w nim ale po woli wyadaje mi sie że sie przyzwyczaja - po prostu potrzebowala czasu
Czy Twoje dzieciątko nie ma przypadkiem kolek?
a noce jak u was wyglądają tak samo??
 wychodzimy tylko na ogród, bo ona się ciągle wybudza i zaczyna płakać, więc spacery odpuściłam... Też mam ochotę płakać każdego dnia...wychodzimy tylko na ogród, bo ona się ciągle wybudza i zaczyna płakać, więc spacery odpuściłam...
 i zazwyczaj spacer konczy sie spankiem!

Ciągła walka by ukoić ból, wyciszyć płacz i samemu nie zwariować....
      Dla takiego noworodka wszystko musi byc przewidywalne
 ).Z tym, że u nas niedługo to się zaburzy, bo on jest przyzwyczajony spać w leżaczku, a ja będę musiała to zmienić ;/

[/url]
ale problemy ze snem mogą być spowodowane przez kolki.
Magku, czy masz wprowadzona rutyne?