Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to moze w samym pampersie powinna?a moze to nie potowki tylko cos innego?
yyy chropowata skórka? to wygląda bardziej na alergiczne... i ja bym tego nie wysuszała a natłuszczała... jeśli zbiera sie jakiś płyn w tym to dopiero wysuszała... Ciężko powiedzieć coś z samego opisu W dotyku to jak taka kasza jest.
Generalnie boi się kupy swojego synka!
KAKAI kupka takiego noworodka, uwierz mi, jest niczym w porownaniu do kupy dziecka jedzacego wszystko aczkolwiek oczywiscie nie powiedziane ze Twoj maz i wtedy nie bedzie Jasia przebieral bo sa rozni faceci przeciez moj sie surowego kurczaka nie dotknie wiec tego ahahahahaha
chce jeść, co godzinę, moje cycki nie wyrabiają takiego tempa :(( Czuję się, jak balon wodny, bo pije po kilka litrów dziennie, aby mleka była więcej, efektem tego jest to, że w nocy mnie zalewa, a w dzień nie starcza...
Hej dziewczyny, jak u Was jest w kwestii - tatuś ma się zabrać za zmianę pieluszki z kupką?
Kakai,Jasiu jest jeszcze baaaaardzo maleńki,nie dziw się że chce non stop być przy tobie.Ja na początku spałam z Oliwką ciągle,ale też się zdarzało dużo razy,że odłożyłam ją nawet do łóżka do siebie i się budziła i płakała.Przytul go,daj cyca i może wtedy uśnie na cycku... Co innego można Ci poradzić?? Takie małe dziecko bardzo potrzebuje bliskości i czy chcesz czy nie płakać będzie
Kakai- szczerze?Ja nie robiłam nic tylko mój Arek musiał nosić małą do zaśnięcia Bo u nas jest to samo.Mała uważa mnie jedynie za restaurację.Za to u A. się fajnie uspokaja.--
No i gdy wezme go na rece to mnie kojarzy tylko z cycem, wiec domaga sie usielnie jedzenia, a gdy wexmie go mąż to sie uspakaja
Moja w pierwszych tygodniach wisiała na cycu po 3h, bo było dokładnie tak, jak piszecie :) A teraz opróżni obie w 40 minut i jak słabo jej leci to wypluwa :P A w nocy pociągnie 10-15 minut i śpi :P My za to walczymy po 30 minut po jedzeniu, aby Małej się odbiło :P
Kakai u nas czasem pomaga jak ją trzymam tak jak do odbicia pionowo i wtedy mi usypia na ramieniu i odkładam. A czasem jak nie odbije to jest nerwowa i płacze (albo jak odbije za mało). Wtedy szuka cyca, zęby się uspokoić. A jak ją jeszcze raz odbiję to się uspokaja i usypia. A od godziny ją teraz noszę, tulę karmię, odbijam i przysypia na chwilę i się budzi i płącze znów. Zmora kolek nade mną wisi...magiczne 3 tygodnie się zbliząją..
.kupię błonnik bo mam ciągle zaparcia, więc poratuję się jeszcze tym
w szpitalu gadali że po mleku mamy nie trzeba odbijac
A u nas zaczęły się albo sny w nocy, bo młody skiełczy przez sen albo zęby zobaczymyyyyy :)