Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 Eeehhh, to nie jest wcale śmieszne! 

średnicy, jedna na buźce, na jednej i drugiej ręce. Kilka dni ma... I tak się zastanawiam co to może być. Ciągle mi po głowie chodzi to, co wyczytałam ostatnio tutaj, a mianowicie, że ospa przejawia się czasem tak bardzo małą ilością wykwitów na skórce malucha. To możliwe? Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie, a we wtorek idę do przychodni ważyć malucha to, jeśli do tego czasu nie znikną, zapytam...
      to moze w samym pampersie powinna?a moze to nie potowki tylko cos innego?

W dotyku to jak taka kasza jest.yyy chropowata skórka? to wygląda bardziej na alergiczne... i ja bym tego nie wysuszała a natłuszczała... jeśli zbiera sie jakiś płyn w tym to dopiero wysuszała... Ciężko powiedzieć coś z samego opisu

Generalnie boi się kupy swojego synka!

I chce jeść, co godzinę, moje cycki nie wyrabiają takiego tempa :(( Czuję się, jak balon wodny, bo pije po kilka litrów dziennie, aby mleka była więcej, efektem tego jest to, że w nocy mnie zalewa, a w dzień nie starcza... Daje dziś cały dzień sab-simplex, ale jakoś efekty marne... Czy on działa od razu, czy trzeba podawć kilka dni, żeby jakieś efekty były?KAKAI kupka takiego noworodka, uwierz mi, jest niczym w porownaniu do kupy dziecka jedzacego wszystko aczkolwiek oczywiscie nie powiedziane ze Twoj maz i wtedy nie bedzie Jasia przebieral bo sa rozni faceci przeciez moj sie surowego kurczaka nie dotknie wiec tego ahahahahaha
 tekże wierze, że im strasze tym bardziej fetorzychce jeść, co godzinę, moje cycki nie wyrabiają takiego tempa :(( Czuję się, jak balon wodny, bo pije po kilka litrów dziennie, aby mleka była więcej, efektem tego jest to, że w nocy mnie zalewa, a w dzień nie starcza...
      Hej dziewczyny, jak u Was jest w kwestii - tatuś ma się zabrać za zmianę pieluszki z kupką?
  Właśnie moja Oliwka zrobiła mi niespodziankę i odwróciwszy się do tyłu zastałam ją na klęczkach. Trwało to kilkanaście sekund,ale jaką miałam radochę.I za chwilę znów to zrobiła,a teraz wykończona padła i śpi 
  A ile marudzenia i krzyku,że jej nie wychodzi..
      Kakai,Jasiu jest jeszcze baaaaardzo maleńki,nie dziw się że chce non stop być przy tobie.Ja na początku spałam z Oliwką ciągle,ale też się zdarzało dużo razy,że odłożyłam ją nawet do łóżka do siebie i się budziła i płakała.Przytul go,daj cyca i może wtedy uśnie na cycku... Co innego można Ci poradzić?? Takie małe dziecko bardzo potrzebuje bliskości i czy chcesz czy nie płakać będzie

Kakai- szczerze?Ja nie robiłam nic tylko mój Arek musiał nosić małą do zaśnięcia Bo u nas jest to samo.Mała uważa mnie jedynie za restaurację.Za to u A. się fajnie uspokaja.--
No i gdy wezme go na rece to mnie kojarzy tylko z cycem, wiec domaga sie usielnie jedzenia, a gdy wexmie go mąż to sie uspakaja
Moja w pierwszych tygodniach wisiała na cycu po 3h, bo było dokładnie tak, jak piszecie :) A teraz opróżni obie w 40 minut i jak słabo jej leci to wypluwa :P A w nocy pociągnie 10-15 minut i śpi :P My za to walczymy po 30 minut po jedzeniu, aby Małej się odbiło :P
 ja stram sie odbijac, ale przynam ze nie zawsze bo czasem mały lize mnie po szyi i włosach, jest nerwowyKakai u nas czasem pomaga jak ją trzymam tak jak do odbicia pionowo i wtedy mi usypia na ramieniu i odkładam. A czasem jak nie odbije to jest nerwowa i płacze (albo jak odbije za mało). Wtedy szuka cyca, zęby się uspokoić. A jak ją jeszcze raz odbiję to się uspokaja i usypia. A od godziny ją teraz noszę, tulę karmię, odbijam i przysypia na chwilę i się budzi i płącze znów. Zmora kolek nade mną wisi...magiczne 3 tygodnie się zbliząją..

.kupię błonnik bo mam ciągle zaparcia, więc poratuję się jeszcze tym
w szpitalu gadali że po mleku mamy nie trzeba odbijac
A u nas zaczęły się albo sny w nocy, bo młody skiełczy przez sen albo zęby zobaczymyyyyy :)
)