Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
OPRÓCZ jednej, jedynej rzeczy. Jak odciągam glutki Fridą to on wychodzi z pokoju :DDDDDD
ja nie odbijałam nigdy jak młody zasnął. czasem jak puścił pierś i się kręcił, to podnosiłam do odbicia. a jak spał, to broń boże nie ruszałam, żeby się nie obudził ;)) czekałam 10 minut i jak dobrze zasnął to w nocy odkładałam do łóżeczka.W dzień jak młody zasnął na rękach jak był malutki, to spał na nas na żabkę na zmianę - albo ze mną albo z G. jak wracał z pracy. a my sobie oglądaliśmy seriale :)jak mocno zasnął to odkładaliśmy na brzuszek, bo wtedy słabiej działa odruch moro, ale i tak trzeba było go pilnować, ale przynajmniej nie trza było trzymać.
U nas piekna nocka, mały usnał o 21 i obudził sie na karmienie o 3 i o 6 teraz znów spi, potem go wezmę na spacerek
--
chetnym (chetnie) oddam 10 stopni celsjusza.
ja jestem obecnie w pl i smiem twierdzic ze te 30 stopni to nic (prawie zimno) w porownaniu z upalami we wloszech...
a jak takie cudo wygląda?
Czyli, jesli dziecko zaczyna kombinować z chodzeniem przy meblach itd - to warto w takie cudo zainwestować?
jak to jest z chodzikami?
nie chodzi mi o te, do których wkłada się dziecko, tylko o takie:
moja mala ma 7,5 miesiaca i w ogole nie garnie sie do pelzania, czworakowania...siedzi sama od jakiegos tygodnia ale to wsio. Czy moge Ja jakos zachecic do pelzania?
Skopiowałam to co pisała ostatnio Viicki
jak to jest z chodzikami?