Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jak wiesz nie malo juz wazy nie mam sily nosic go po 10minut!
Odkad sie obraca na brzuch nie zdaze nawet wstac z lozka po kamieniu a on hop siup i na brzuch ...w ten sposob odbija mu sie czasami nawet ze 3 razy!
Jak do tej pory nie wymiotowal ani mu sie nie ulewa wiec chyba mu zaufam i zostawie go po jedzeniu niech odbija jak mu wygodniej...
ja mloda czesto usypiam na rekach i nosze ja wiecej niz 10 min...
ja wiotkie i chude rece mam
Dziewczyny do jakiego wieku waszych dzieciaków prałyście ich rzeczy w dziecięcym proszku? Akurat skończył nam się 'Bobas' i zastanawiam się czy kupować nowy czy prać już w dorosłym proszku.
Wasze dzieciaki robią takie czasem ?
to prawda ze w tej pozycji odbijało jej sie kilka razy nawet, a tak ciezko.....
A i mam pytanie, Nessie pisałaś że karmisz Diego na leżąco, a można karmić mm na leżąco bo ja słyszałam od lekarza i położnej że w pozycji półsiedzacej sie powinno i tak robie aczkowiek pozycja leżąca byłaby chyba wygodniejsza wiec dlatego pytam, czy tak można?
he he, dobre z tą karmą-mój mąż to by chyba zawału dostał
Jak Wasze maluchy miały /mają mniej więcej 2/3 miesiące to ile razy i jak długo spały w ciągu dnia?
Bo Adaś to ma w ogóle problem z zasypianiem w dzień
No Skup sie na tym zeby "nauczyc" malucha spac w nocy a w ciagu dnia... no trudno..im starszy tym bedzie coraz mniej spal w ciagu dnia...--
nadal usypiam go na rękach,
uwielbiam usypiac na rekach anastasie... moge ja sobie do woli wycalowac jak juz taka spiaca jest..