Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
aguncia: uwielbiam usypiac na rekach anastasie... moge ja sobie do woli wycalowac jak juz taka spiaca jest..
winnica: Adaś zasypia od 10 do 40 minut z tendencją bliższą 40
teraz spi nam wiecej (nie licząc że np dzis od 3-4rano była bardzo aktywna)ale nie potrafi sama usnąć niestety albo po pprostu ja popełniam błędy w jej usypianiu...
i jak już wspomniałam trwało to tydzień i znów wróciliśmy jakby do punktu wyjścia bo niby wydaje sie śpiaca jak położe do wózka to sie drze wiec i tak rezultat jest taki że laduje u mnie na rękach. Mała ogólnie od poczatku nam bardzo mało spała ale to głownie przez kolki, teraz spi nam wiecej (nie licząc że np dzis od 3-4rano była bardzo aktywna)ale nie potrafi sama usnąć niestety albo po pprostu ja popełniam błędy w jej usypianiu...
Dobrze działa też na kłopoty z brzuszkiem. Moja się uspokaja i ładnie zasypia, a po noszeniu ładnie zrobiła dziś kupkę bez prężenia i płaczu.
Moja jak sie dużo naje to się denerwuje, bo się nałyka powietrza i ją wierci w brzuszku. Nawet w nocy muszę z nią pochodzić, zeby odpiła i to zwykle nie jeden raz, bo odkładam i po kilku minutach znów płącz i znów trzba odbić. Albo jej się uleje jak za dużó zje i znów płacz. Generalnie cyc jest dobry na wszystko ale czasem warto spróbować innych rzeczy, bo przekarmianie generuje kolejne kłopoty typu - gazy, odbijanie, ulewanie. Tak przynajmniej jest u nas. I dlatego biorę ją na cyca tylko jak szuka, ssie piąstki. Czasem chwilę szuka, ale jak jej zmienię pozycję to już nie szuka. Nie wiem czy Ci to w czymś pomoże Kakai, ale takie mam refleksje po naszym nocnym cycowaniu, ,noszeniu i płakaniu...Z całym szacunkiem laktację masz jeszcze nieuregulowaną, nie wiem jak tam masz z mlekiem, ale... piersi nigdy nie sa puste, zawsze się cos da uciągnąć, bo jak dziecko ssa to się produkuje... Dałaś butlę czy jakoś przetrwaliście? A masz chustę? Dobrze działa też na kłopoty z brzuszkiem. Moja się uspokaja i ładnie zasypia, a po noszeniu ładnie zrobiła dziś kupkę bez prężenia i płaczu.
a ja mam inne pytanie. Od jakiegoś tygodnia wysypują mu się pojedyncze kropeczki, które wyglądają jak ukąszenia komara, tyle, że u nas komarów brak... ma je na buzi, rękach i nóżkach, łącznie może 12 na całym ciele. W dodatku dzisiaj wyskoczyła kolejna z ropką w środku, ta wygląda jak pryszcz, bo tamte nie. Macie jakiś pomysł co to może być?
i wydaje mi się, że to jednak były ugryzienia, wyskoczyło przez noc, a i ja się obudziłam podziabana
Wiązanie SIODEŁKO można już od urodzenia (Teorka próbowałaś?).
które wyglądają jak ukąszenia komara,
a oczywiście że biedronki gryzą niejedna BIEDRONKA tez mnie ugryzła