Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O bożee... To jak jest z tym podawaniem K i D? Mnie pediatra powiedziała, że jak podaję MM (tyle ile opisane na opakowaniu mleka) to nie trzeba podawać tych witamin już i tak robię do dziś... Jezuu, dobrze robię?!
Hydro - może Natalka zaczęła więcej i szybciej jeść, to i więcej połyka powietrza? U nas do tej pory zdarza się paw na odległość - szczególnie jak młody głodny a tato da mu butelkę samemu do potrzymania i nałyka się powietrza, bo szybko je bo głodny i wtedy idzie beknięcie i paw przez ramię na podłogę
A u nas jest tak, że wit. D+K do 3 miesiąca, później do 1 roku życia sama D- wyłącznie przy karmieniu piersią. Przy mm nie podawać, bo niby one mają je już w składzie :)
A u nas jest tak, że wit. D+K do 3 miesiąca, później do 1 roku życia sama D- wyłącznie przy karmieniu piersią. Przy mm nie podawać, bo niby one mają je już w składzie :)
Żartowała chyba z tą 18ką?
Trochę się boję, żeby jej się coś takiego w nocy nie zdarzyło...
MAGKU czyli ze wg tego lekarza Zuzia z glodu plakala?
no ale co z waga?
nie przybierala dobrze?
A zresztą sama też często biorę - powinnam nawet cały czas, ale niestety zapominam - bo od 16rż choruję na osteopenię (to taka faza poprzedzająca osteoporozę.....)
Dziś znów była u nas położna. Jezu jak mnie ta baba do szału doproawdza. Ni
Głupio mi się potem zrobiło, bo chłopak strasznie przepraszał, ale chyba po raz pierwszy matka ze mnie wylazła... No rany boskie, ja nawet nie dotykam dzieci znajomych jak mam brudne łapy, a nawet jak odwiedzam w domu inne maluchy to nie łapię za łapki, nie dotykam do buzi...
Cho, a musisz ją "przyjmować"? Jakby mi ktoś tak próbował wejść do mieszkania to z miejsca bym ostro opieprzyła...
ja megazdziwiona, że ciuszek na roczne dziecko leży na Michasiu genialnie!
moje dziecko też chyba z tych wiekszych...wczoraj ważył 6kg !!!!!!!! a on nawet 2 miesiecy jeszcze nie ma....już mi go ciezko trzymac jak karmie
Zastanawiam się jak jej sie pozbyć....