Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i też myślę że ważny jest efekt końcowy :)zdrowe dziecko sobie poradzi- raczej :)...
aniej ale nie wszystkie dzieciaki dają się oszukać
nasza się nie dawała
większość usiadła dopiero właśnie wtedy kiedy nauczyła się przyjmować pozycję czworaczą [niekoniecznie czworakować]
ja mam jeden sposób - przeczekać
czy po rozszerzaniu diety (podajemy na razie marchewkę + gluten w postaci kaszki orkiszowej) kupka może mieć bardziej stałą konsystencję
no jak będzie coraz więcej jadł różnych rzeczy to już pewnie żółtej brei nie będzie tylko cuchnące na maksa kabany
zwłaszcza po mięsie bleee
czym różni się raczkowanie o czworakowania ???
że dziecko nie "trawi" jakiegoś pokarmu albo tego nieszczęsnego glutenu?
Raczkowanie to raczkiem - do tyłu, a czworakowanie to zasuwanie na czterech do przodu. Poprawcie mnie, jak coś pochrzaniłam...
Julka zaliczyła dzis gibona, choc bardziej wyglądało to na wygłodniałego seks maniaka
a z innej jeszcze beczki- Julka przewaznie przekręca się na lewy bok i tak śpi, wydaje mi sie że to lewe uszko ma ciut odstające, bo jak się przekręca to ono sie "zagniata" i co ja mam z tym zrobić? przeciez jej nie przykleję...
ewentualnie zbierać na operację plastyczną w przyszłości!
next level czyli siadanie, czworakowanie
W ogóle po czym (oprócz biegunek i krostek na całej buzi) poznać, że dziecko nie "trawi" jakiegoś pokarmu albo tego nieszczęsnego glutenu?
Posiadanie drugiego dziecka to świetny sposób żeby nauczyć je spać w lòżeczko od narodzin