Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chociaż nie powiem cały czas jestem pod wrażeniem jak Mamy dają sobie radę z dwójką maluchów na raz i nie wariują przy tym :)
Kasiek bo ciepło jest i niedziela w dodatku, pewnie wszystkich wygoniła pogoda na zewnątrz :)
Że my (Piotr, ja) powinniśmy z każdą sprawą, problemem, który nam się pojawią, albo przed podjęciem każdej decyzji, zwracać się do rodziców (czyt. do niej) bo ich (jej) zdanie jest baaaardzo ważne.
A o tej odzieży co wspomniałam w poście to chodziło o... ciuchy dla mnie!!!
Ale chyba już wolę nic nie dostać niż dostawać coś czego sobie zwyczajnie nie życze....
Co usłyszeliśmy - absolutnie nie wolno rozśmieszać dziecka, żeby się tak śmiał mocno. A czym to grozi wg teściowej? Uwaga! Bo może COŚ mu się stać!!!!
że powinnam nadii pieluchą twarz zakrywać w wózku w taki upał w gondoli ....
A może jest? Może, któraś z Was ma?
Bo wydaje mi się, że dziecko MUSI być zgłoszone do ZUSu. Objęte jest bezpłatną opieką zdrowotną, ale zgłoszone być musi
'' jestem babcia i mam prawo glosu''
Wlasnie wracamy z pierwszego pobytu Luśki nad morzem
Jak przetłumaczyć komuś, że miał okazję wychować swoje dzieci, wychował je, a teraz gdy dzieci same zostały rodzicami, mają prawo do SAMODZIELNEGO wychowywania swoich pociech?
Na co pani x staje miedzy nami z oburzona mina rzuca " a to co ma byc?! Dziecko w calkowitej ciszy ma zyc???"
Także mamy mobilnych dzieci zastanówcie się czy na pewno nie ma szans żeby wasz maluch nie spadł na ziemię. U
teraz jej oko ucieka
ważę Krasnala co miesiąc i ostatnio zwolnił faktycznie z przyrostem wagi
The Fragile, a maly mobilny sie zrobil? Jak dziecko bardziej zaczyna sie ruszac to slabiej przybiera. Ba , czasem nawet traci:)