Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
montenia: The Fragile, a maly mobilny sie zrobil? Jak dziecko bardziej zaczyna sie ruszac to slabiej przybiera. Ba , czasem nawet traci:)
Doti, podziwiam Cię, że dajesz sobie radę sama z dwójką!
Czym smarujecie pupeczki maluchów?Jak się odparzą?
Czym smarujecie pupeczki maluchów?Jak się odparzą?
Ja używam linomag i bepanthen na zmianę. A dodatkowo, jako że teraz ciepło, to jeśli tylko Adaś śpi rozpinam mu bodziaka w kroku, żeby pieluszka miała jak najluźniej i jak najwięcej powietrza dopuszczała.
a jak się lekko zaczerwieni to od razu sięgam po zwykłą MĄKĘ KARTOFLANĄwg mnie nie ma nic lepszego i wszystkie maści mogą się przy niej schować
Penny na zdrowy rozsądek to może byłoby to bardziej racjonalne, ale z drugiej strony chyba nie bez powodu nazywa się to podwojeniem wagi "urodzeniowej", a nie na przykład "wypisowej",
A ja się cieszę że rosną, może niedługo wyrosną z darcia się o nic :)
Oj tam oj tam, zawsze jest na pewno o coś cyc, siku, zabaw mnie, bo nudno itp itd
Jak już nakarmione, przewinięte, wybawione i tulone w ramionach się drą w niebogłosy, to już naprawdę mi nic do głowy nie przychodzi jak tylko pozwolić im odreagować. Tulam i czekam aż przestaną płakać.
Oj tam oj tam, zawsze jest na pewno o coś
doti_p no nie wiem, czy tak drzec sie przestana np. jak zaczna sie tluc nawzajem o zabawki? :D
Nawet sobie nie wyobrażam tych słynnych parugodzinnych płaczów kolkowych
nie wiem czy to tylko moja panna taka rozwyta czy to wycie zwiększa się wprost proporcjonalnie wraz z wiekiem