Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jeśli to drugie, to widzę, że za parę miesięcy mamy szansę dojść do wycia 24h non stop
nie wiem czy to tylko moja panna taka rozwyta czy to wycie zwiększa się wprost proporcjonalnie wraz z wiekiem
Lekarze mi radzą odkładać dziecko do łóżeczka, bo "widać, że jest bystry i zaczyna mną rządzić"
ano ponoć też szału nie było
moja mama miała nas troje, ja najmłodsza i najbardziej dałam w dupę ponoć
także ten
jakby co to wiem chociaż po kim ona taka jest pindolinda
penny: Ja chyba przy jednym pozostanę i synka już majstrować nie będę ..
poważnie ?
podobno mąż baaardzo dużo płakał póki nie zaczął sam chodzić.
no czyli to samo co u nas [napisałam powyżej, czytałaś ? ]
skoro mąż taki był za dziecka i mu minęło to JASIOWI też minie, zobaczysz
eeeee to moja taki mega wyjec a ja już marzę o drugim
eeeeee PENNY za chwilę zapomnisz jak niedomagałaś w ciąży, ja już zapomniałam a też nie było szału [może nie rzygałam itp ale miałam szereg innych atrakcji z notoryczną zgagą i TEO SRACZKĄ na czele ]
Serio serio ?
On taki histeryczny w swoim zachowaniu jest
o nie nigdy nie zapomnę tego pięknego stanu
A mi mowia, ze mam rozpieszczone dziecko o! o.O
Tylko porodu się boję chociaż był szybki ale tego k... BóLU się boję.
nie mam pojęcia co Ona na w głowie
ja np.uwielbiam uczucie towarzyszące tatuowaniu- a przecież to 'kaleczenie' ciała
Ja też lubię ale to jest inny ból, ja bym go do porodowego nie porównywała nawet ;)
czy powinnam też ignorować jego napady?
"bo ona juz sie tak nauczyla i nie dacie sobie rady" :D
Zgadzam się! :)))
ja też tak mówiłam a dzisiaj już nic nie pamiętam z okresu ciąży
To ja mogę jeszcze być w ciąży i nawet urodzić
Niech od razu ma ze 4lata :)
Może zróbmy sobie tabelkę w excelu z zapisami, żeby się nie pogubić, kto ciąży, a kto rodzi
mysle, ze wiecej szkody mogloby wywolac pozostawienie placzacego dziecka samemu sobie
To ja mogę jeszcze być w ciąży i nawet urodzić, byle wczesnego niemowlęctwa nie przeżywać.. Niech od razu ma ze 4lata :)
Wspaniale, dam znać zatem kiedy zajdę, hahahah, jeszcze tylko sprawy techniczne musimy kiedyś omówić
a zostawiłam bo była tak na maksa wkurw......, że u mnie na rękach jeszcze się tylko nakręcała bardziej, przejmowała moje złe emocje [a czasami i mi nerwy puszczają bo jestem tylko człowiekiem], zaczynała się wyrywać, wyginać, wykręcać itp
i wlaśnie raz, kiedy o mały włos mi nie wypadła w tej złości na podłogę odłożyłam ją do łóżeczka
przyznaję zrobiłam to z bezsilności [sama poszłam do drugiego pokoju i zaczęłam wyć ]
i nagle nastała cisza [po wczesniejszym długim ryku]
się okazało, że zostawiona sama z sobą umiała się lepiej uspokoić i że sama zadziałała na siebie lepiej niż ja
taka sytuacja miała jeszcze miejsce ze 3 razy może
bo jak nie byłam jej w stanie [próbując wielu rzeczy] uspokoić to zostawiałam [oczywiście na chwilę] samą i było ok
kategorie:
ciąża,
poród,
wychowanie 0-6 mies
6-12mies
1-2 lata
2-4.. itd
W dzisiejszych czasach to pewnie przez neta to załatwimy, hehe
a zostawić dziecko i słyszeć jak sie drze w łóżeczku godzinami
to co innego niz zostawianie dziecka samemu sobie, aby przestalo plakac dlatego, ze nie ma juz sily