Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u Was też był taki etap mega turbo hiper fazy na mamę, że nawet tata był be i u niego dziecko wyło szukając wzrokiem [i rękami] mamy ?
bo ja zaczynam się niepokoić, że u nas to wynik tego, że my ciągle razem całymi dniami [wychodzimy oczywiście do ludzi i to dużo ale jednak jakby większość czasu spędzamy ze sobą - żadnych babć, ciotek itp]
Krzyczy o wszystko, bez większego powodu! np. bo nie chcę mu dać mojej komórki do buzi! Widać w tym złość, nerwowość, histerię...
u Was też był taki etap mega turbo hiper fazy na mamę, że nawet tata był be i u niego dziecko wyło szukając wzrokiem [i rękami] mamy ?
u mnie od wczoraj to samo. nie moge zostawic samej na pol minuty bo ryczy i wyciaga rece...
Wiem,że to dużo,ale co ja mam zrobić-głodzić?.
Mam tylko nadzieje, że wyrośnie z tego-zgubi jak bedzie chodziła:-/.
Jak zabierzesz dziecku trzymiesięcznemu zabawkę to wątpię,że będzie płakało nawet nie pamiętam,czy takie maluchy już trzymają zabawki w łapkach ?
lęk separacyjny już przerabialiśmy
jak miała ok 8 mscy
Dziewczyny a jak Wasze pociech spia w swoim pokoiku a nie z rodzicami to do jakiego momentu wciaz uzywacie nianie elektroniczna?
a jeszcze apropo lęku separacyjnego - czytałam, że nie dotyka on wszystkich dzieci albo dotyka w różnym stopniu także nie ma się co bać chyba
--
Dziewczyny a jak Wasze pociech spia w swoim pokoiku a nie z rodzicami to do jakiego momentu wciaz uzywacie nianie elektroniczna? Do samodzielnie przespanej nocy czy jak?
LIVIA kurna Ty to mnie jak zwykle na duchu podniosłaś pipko
Zresztą wnioskując z jej (i Twojego Teo ;-) charakterku, myślę, że szybko się od Ciebie odklei :-)