Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hania śpi od 20:00 do ok. 6:00 więc nie mam co
Czy tylko moje dziecko drze się w niebogłosy położone na brzuchu?
Moj za to dzwiga glowe i ani mysli przestac jak lezy na brzuszku...
zamiast podawać mleko to podawać wodę-
Chciałam się Was zapytać,bo mam taki problem.Otóż po porodzie bardzo bolała mnie miednica.Po jakimś czasie przestała,a teraz znów się odzywa.Jest to o tyle nie przyjemne,że nie mogę wyjść na zwykły godzinny spacer,bo mi nogi aż wykręca,a mąż to nawet powiedział,że chodzę jak kaczka. Dziś byłam na ponad godzinnym spacerze i do teraz jak chodzę czuję jakby mi się wszystko poprzestawiało.. Chodzę w rozkroku i non stop bym siedziała.. Nie wiem co mam zrobić i do kogo z tym iść..
Biorąc pod uwagę korygowany wiek Hani
Kakai spróbuj może jak go włożyć pobujać się trochę na różne strony, szybciej, wolniej, leciutko podskoczyć jakby, szybciej chodzić po mieszkaniu. Nasze pierwsze "bondolinowanie" też nie było udane. Dziecko też musi się nauczyć, przyzwyczaić. A teraz śpi w nim nawet jak odkurzam. Dziś to nawet makijaż z Młodym w nosidle robiłam;P
A z przekręcaniem to myślałam, że to tak w okolicy 5 miesiąca?
jeżynka a próbowałaś postukać łyżeczką?
Chciałam się Was zapytać,bo mam taki problem.Otóż po porodzie bardzo bolała mnie miednica.Po jakimś czasie przestała,a teraz znów się odzywa.Jest to o tyle nie przyjemne,że nie mogę wyjść na zwykły godzinny spacer,bo mi nogi aż wykręca,a mąż to nawet powiedział,że chodzę jak kaczka. Dziś byłam na ponad godzinnym spacerze i do teraz jak chodzę czuję jakby mi się wszystko poprzestawiało.. Chodzę w rozkroku i non stop bym siedziała.. Nie wiem co mam zrobić i do kogo z tym iść..
Jezynka, jak to nie da postukać?
. To białe miejsce jest z boku - jakby na miejscu dwójki lub trójki?
--
Może to afta jakaś?
Bardzo pięknie Obserwuj, niedługo będzie wiadomo, czy to ząb, czy nie ząb. myjemy "ząbki".
jakby była afta to by pod wpływem "mycia" naszego zeszła- a to nie schodzi jak myjemy "ząbki".
Od kiedy myjecie dzieciom swoim te bezzębne dziąsła ?
Ja nie myję Czekam na pierwszego zębulca...
a zaczęłam myć Jankowi "zęby" jakoś jak mały skończył pół roku - głównie po to, żeby przyzwyczaić go do masowania dziąseł. Do idealnej matki mi daleko