Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jeżynka moim zdaniem trzeba brać pod uwagę wiek korygowany
jeśli hania 36 to co najwyżej można tydzień odjąć
nie wiem czy była ingerencja lekarzy w poród, czy samo się zaczęło ale córka z wagą 2900g i stwierdzili właśnie "cechy wcześniacze" WTF?!--
i stwierdzili właśnie "cechy wcześniacze" WTF?!
cobraczek moze to wiek byc moze przy pierwszym porodzie tez bylas bardzo oslabiona... tylko juz tego nie pamietasz?.. takie rzeczy sie zapomina :)--
Cobraczek, jak sie dowiesz, to daj znać - ja też mam pogorszony wzrok od czasu porodu, nie wiem co się stało.--
To ja sie zdziwilam w szpitalu jak mi neonatolog powiedziala ze malemu skorka bardzo schodzi z przenoszenia
Z tego co sie dowiedzialam nieoficjalnie to moze miec dwa podloza (cukrzyca lub nadcisnienie),ale osobiscie zastanawiam sie czy wysilek podczas porodu nie mogl tego spowodowac.W kazdym razie strasznie mi to dokucza i po wizycie u poloznej jesli bede wiedziala co sie stalo to pewnie odrazy wybiore sie do okulisty..
Mam do Was pytanie czy Wasze Maluchy tez wysypalo na buzi tradzikiem? Franusiek ma cala buzie wysypana od dwoch dni, kiedy to przeszlo Waszym pociecha ?
Moje dziecko zaczęło się dzisiaj głośno śmiać!
W zeszłym tygodniu trącała ją całą dłonią, a dziś złapała i miałam wrażenie, że była zdziwiona
Penny to super i powiem ci że bardzo wcześnie albo nasza Kruszyna troszke opóźniona
Penny to super i powiem ci że bardzo wcześnie albo nasza Kruszyna troszke opóźniona bo u nas jak przeszło 2miesiące to zaczeła wyciągac i oglądać raczki po czym dość nieumiejętnie kierowac je w strone zabawki. Na poczatek odkryła prawa rączke po paru dniach lewą a dopiero od jakichs dwóch tygodni chwyta dwiema zabawki.
też mi się tak wydaje...