Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co radzicie dziewczyny ?
przeczekać, pozwalać jej na takie nocne jedzenie ?
niż próbować ją w dzień nakarmić na full
A może na kolacje jakąś zapiekankę makaronową jej daj, co? No bo to treściwe- jakiś makaron z warzywami czy kuskus z warzywami.
przeciez glodzic jej chyba nie bedziesz?
moja Laura(ta starsza)oduczyla sie dopiero jesc ok. 2 roku zycia
no ale po kąpaniu to raczej słabo bo przecież ona się cała uświni
siebie, piżamę itp
a przed kąpaniem też nie chce jej karmić bo ostatnio jej dalam 60 ml [była mocno głodna i się darła jak stare prześcieradło] to się do wody porzygała bo ona w wannie czworakuje, wstaje, cuduje i świruje pawiana
Nina jak nie jest głodna to nie ma opcji, żeby cokolwiek zjadła
zaciśnie paszczę i nie wsuniesz nic
zupełnie
no czyli już ją karmisz na full
pomijam, ze wg mnie ona ostatnio w ciągu dnia mniej jada niż zwykle i tak sobie myśle, czy to nie dlatego że się w nocy najada i tym sposobem robi się błędne koło i pasowało by jednak proporcje pozamieniać co nie ?
wg mnie ona ostatnio w ciągu dnia mniej jada niż zwykle i tak sobie myśle, czy to nie dlatego że się w nocy najada
Więc widzisz- reguły nie ma
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki mianowicie ile trzeba odczekac po cc żeby można było zajsc w kolejną ciąże???
Ulcia, spróbuj patentu, który ja robiłam z Krzysiem- karmisz malucha na łóżku, jak mocniej przyśnie to delikatnie wyjmij cyca z dzioba i powolutku wyjdź z pokoju. Na 80% mała się nie rozbudzi
przeczekać, pozwalać jej na takie nocne jedzenie ?
Jak był w wieku Twojego Jasia, to jeszcze mu nie myłam, bo zębów nie miał ;-)
i leki, antybiotyki czy żelazo robią swoje
Penny, kiedyś żelazo posądzane było o to,że dzieciom zęby robiły się czarne i słabe.
Teraz podaje się zupełnie inne preparaty. Jednak mimo wszystko zaleca się,by przebywać dziąsła po podaniu żelaza.