Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przecież na USG bioderek nie trzeba mieć skierowania...w każdym razie w KRK.....
mój synek tez miał stwierdzoną anemię przy hemoglobinie, 10.5... Podaję mu żelazo i z zębami nic się nie dzieje!!! Zażywamy ferrum lek... Jeszcze dwie buteleczki nam zostały... Po krótkim czasie hemoglobina była już 11 i myślałam, że lekarz pozwoli odstawić lek, ale nic z tych rzeczy ma być w granicach 12, żeby nie znowu przy dolnej granicy, bo może znowu spaść... Także spokojnie możesz podawać, bo anemia to nie żarty...
A u nas trzeba mieć, tzn do pierwszego usg, bo na kolejne już nie. Może dlatego, że u nas to badanie robi się w szpitalu...
Wszyscy wiedzą, że tak jest świat urządzony i nie czują potrzeby by ten okres symbiozy jak najszybciej się skończył.
To chyba książka dla mnie, ja też nie czuję takiej potrzeby ;) Serio, smutno mi za cycozwisowymi dniami. Czekam na kolejne dziecię, a pewnie los spłata mi figla i kolejny/na nie będzie cyckozwisowy/a.
A Krasnalowi nie wyżynają się ząbki? przy nich może być rzadka kupa (o rozwolnieniu mówimy jeśli jest CHYBA więcej niż 4 rzadziaki - sory nie pamiętam dokładnie i nie chcę kłamać - na dobę)
A my mamy tradzik niemowlecy :( wysypalo Franuska rowno...ale dzielnie walczymy z nim nadmanganianem potasu i krochamlem.
pediatra mowil ze tradzik, ale po zjedzeniu białego sera i jogurtu nat. wysypało mu potem szyje i ramiona, odstawiłam nabial i schodzi