Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja tak często noszę Go na pionowo i chcę po prostu upewnić się czy Mu nie zaszkodziłam.
Kakai, nabiał wprowadzaj potem w następującej kolejności: jogurt, twaróg, masło i dopiero potem inne sery i jak będzie ok to mleko i śmietanę.
Kobitki, a jakie wy MM podajecie maluchom?
A budzić się zaczął z tydzień temu, wstaję do niego dwa razy znowu, ale myślałam, że to taka faza.
Mam tylko nadzieję,że szybko to minie,bo już cierpliwości mi brak..
NIKITA a mała Ci w ogóle chwyci się MM i butelki ?
bo wiesz, że często cyckowe dzieci mają z tym problem a MM zupełnie inne w smaku niż to z cyca
także jak to wesele lada chwila to warto już teraz spróbować
.Czasem zdaża się że są bardziej żółtawe.Karmię piersią
FLAVIA ja pamiętam, że jak położna do nas przychodziła to zawsze Nince dokładnie sutki oglądała czy właśnie nie są powiększone
no ale Ninka wtedy miała kilka tygodni
a w późniejszym wieku to nie wiem co to może być
nie ugryzło ją w niego coś przypadkiem ?
ja bym zadzwoniła rano do pediatry spytać
Czemu on nie chce leżeć? przecież na siedząco nie uśnie! u mnie na rękach też nie chce usypiać (dzisiaj usnął chyba tylko dlatego, że się wcześniej tak darł)
urlam się do niego a ten stęka przez sen, bo MUSI spać na boku a, że jest ochraniacz na łóżeczku, bo nogi wchodzą między szczebelki i nie chcą wyjść, to nie można leżąc na lewym boku trzymać się szczebelka. I on tak przezsen... podniosłam dziecia, podniosłam ochraniacz, odłożyłam dziecko, kulnął się na lewy bok, złapał szczebelek i spał dalej