Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A zauważyłaś też w tych dniach mniej mleka?

ale po dwoch miesiacach wlozylam ja do luzeczka i o dziwo ani nie zaplakala spi teraz co dzien i nawet nie mysli spac ze mna tylko rano okolo 9 biore ja do luzka nakarmimy sie polezy tak z 20min i juz musimy wstac bo nie chce nie podoba jej sie a jak jedziemy do rodzicow to nie ma mowy o spaniu jeden wielki krzyk bo nie ma swojego luzeczka i poduchy trzymam kciuki zeby twoja niunia dala mamie pospac samej i zakosztowala spania samej
Ogólnie dziś było super, na powitanie mały uśmiechnął się do mnie i od razu wyciągał rączki
Wczoraj natomiast rozpłakał się na mój widok. Wychodzę z domku o 5:40, wracam o 17:10. Wcześniej jakoś nastawiliśmy się na karmienia itd., ale zabrakło czasu na pozostawianie chłopaków samych. Na szczęście MM brał małego z rana i dawał mi w ten sposób troszkę pospać. Teraz po prostu małemu wydaje się, że tatuś jak zawsze rano Go bierze i bawi się aż mama wstanie. Tylko, że wczoraj sprawdził łóżko w gościnnym, a mnie tam nie było, potem sprawdził, czy mnie nie ma przy kompie i w kuchni i chwilkę wołał, a ja nie przychodziłam
MM jednak dał sobie radę, zna różne sygnałki Bastka więc wiedział jak Go "oszukać" gdy wołał o cycka, ale wypluwał butelkę
Świetnie sobie radzą, jedzą, bawią się i dzień szybko mija, a wieczorkiem ja wracam i szalejemy we trójkę