Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moja Nina nic takiego nie miała jak Martynka tzn brzuchol ją zabolał ale raz na parę dni przez chwilę
I odbijam Małą po każdym jedzeniu, a nawet w trakcie, bo inaczej Kruszyna nasza nie zaśnie dłużej niż na 5 min, bo coś Jej w brzuszku doskwiera i wierci się niesamowicie...
Ul_Cia - moja Zuzia też to miała...to jest oznaka wzdętego brzuszka...mi zalecono odstawienie produktów zawierających białko mleka krowiego..zero masła, mleka itp.w dodatku miałam też nie jeść jabłek, bo one też wzdymają...
a pytałaś położnej co to może być, że ona tak się pręży większość dnia ?
Hahaha ja już chyba zaczynam się przyzwyczajać do niespania, a jak kiedyś mi wreszcie pośpią 5h z rzędu, to się pewnie obudzę i nie będę wiedziała, co ze sobą zrobić :) Raz tak miałam, jak im odwaliło i po wieczornej butli przespały mi 4h, to obudziłam się z pękającymi z nadmiaru mleka cyckami i siedziałam i nie wiedziałam, czy obudzić je ryzykując, że już nie zasną, czy ściągnąć laktatorem ryzykując, że za chwilę się obudzą i będą chciały jeść, a tu pusto :) o matko i corko jeszcze przez 2 miechy nie pospie
No tutaj widać eweidentnie... a co na to pediatra? Kazała iść do okulisty czy Ty tak sama zdecydowałaś pójść?
No to mąż mi podpowiada, że jak raz to raz to oczko to może być kwestia kąta oświetlenia lampy - robienia zdjęć. Możesz potestować innym aparatem, ale nie wiem, czy warto malucha męczyć błyskiem ;)
Dziewczyny, nie dajcie sobie wmowic ze zez jest normalna, fizjologicz na rzecza bo NIE JEST!!!