Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
je, przysypia na cycu, ja ją do odbicia - BUDZI sie - jest wybita i rozdrazniona, no to tylko cyc ratuje, przysypia - ja ja do odbicia - i tak w kółko....
i już za drugim razem nie odbijaj
ja z Niną robiłam tak, że ona jadła, jadła, jadła i często wcale nie zasypiała to ja ją wtedy do łóżeczka, na boczek, przykrywałam i ona zwykle szybciorem sama zasypiała no chyba, że Martynka dalej tylko na Tobie i przy Tobie
[mojej było wsio rawno tak matkę kochała ahahahahah ]
c zasem tankuje jakby 3 dni nie jadła (właśnie za drugim razem )
hehe Milka tak samo do puki nie zamoczyłam jej stópek w tej mroźnej wodzie hehehe wtedy załapała:P
U nas 10-cio dniowe jodowanie pogorszylo spanie!!--
))) Na wodę się nie zdecyduję, bo on wierzga jak szalony i się boję, że go wypuszczę.
Kasia- Marysia raz na jakis czas tez ma takie krosteczki pod okiem i ja zawsze je smaruje cienka warstwa kremy z cynkiem - pomaga po kilkunastu minutach;-)
W ogóle powiem Wam szczerze, że jestem załamana... Wiele rzeczy miało minąć i nie dość, że nie mijają to jest jeszcze gorzej...
Na czym raczkują Wasze starsze maluchy, tzn. co kładziecie na podłogę, gdy nie macie dywanu? U nas są w salonie płytki ceramiczne, do tego nie ma ogrzewania podłogowego.
Zaczynamy w niedziele zajecia na basenie