Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chociaz mam przyjaciolke ktora wkladala corke od pierwszego dnia na baaardzo dlugo i mlodej nic sie nie stalo.
My bedziemy chodzili na Włochy w niedziele na ok. 12.
Może ale nie musi, moze zjadłaś cokolwiek innego co Małej nie pasuje a może po prostu tak ma - jej brzuszek uczy się dopiero trawić 1. Czy to moźe być przez to, że wczoraj zjadłam 2 Activie
rozwolnienia, śluzowate, krwiste kupy zatwardzenia, krostki na ciele, słaby przyrost wagi... 2. Jak się objawia nietolerancja nabiału /mleka
oczywiście że może ale najczęściej wtedy odda nadmiar (uleje) i będzie jadło dalej bo po prostu 2tyg szczęście potrzebuje cyca i mamy jak powietrza by zaakceptować, poznać i przestać sie bać tego głośnego i wielgachnego świata 3. Czy na samym cycu dziecko może jeść za dużo?
Dostałam dziś @. Mega bezboleśnie! SZOK normalnie!!!
Dopóki jesteś obok to mały ssak nie odpusci więc albo wyjście z domu z godzinę przed porą spania albo jeszcze oddać mu siebie i cyca a pójść na żywioł jak pójdziesz do pracy - a jak będziesz w domu dawać nadal cyca Od 3 dni próbujemy wieczór bez cycusiai beze mnie - jest jazda na maxa w wykonaniu Maksia jestem przerażona tym krzykiem i serce mi pęka jak to słyszę siedząc w pokoju obok Może podpowiecie coś mądrego co by pomogło
dooobre :P Wiec jak widać każde dziecko jest inne i inaczej reaguje ;) Bo u nas wymienione objawy przez Aguncie nie wystąpiły(przybiera nawet ładnie - mieści się w granicach )...pojawiła się tylko i wyłącznie sapka...
dooobre :P Wiec jak widać każde dziecko jest inne i inaczej reaguje ;)
a to akurat żaden argument......
Ul_cia - może spróbuj jednak odstawić ten nabiał choć na 2 dni? Te dwa dni jakoś przetrzymasz, a będziesz miała pewność...czy jej to szkodzi, czy też nie...Bo u nas wymienione objawy przez Aguncie nie wystąpiły(przybiera nawet ładnie - mieści się w granicach )...pojawiła się tylko i wyłącznie sapka
Ulcia a jak często karmisz ? może być też tak, że mała po prostu nie wyrabia z trawieniem i jej układ pokarmowy non stop pracuje .
normalne dzieci lubia jezdzic samochodem - u nas ryk
tatuś czasem działa ale na chwilę teraz już z godzinkę śpi na mnie -
u nas do dzisiaj ryk także ten
zabrzmiało jakby tatuś na mnie tą godzine spał
no to mnie pocieszyłaś
coś takiego właśnie u nas ma miejsce, nie będzie pinda w samochodzie cicho i już !sobie za cel życiowy darcie w nim papy obrała
Ul_cia, skoro Martynka nauczyła się już ssać i ciągle na Tobie wisi, to może rozwiązaniem będzie wprowadzenie smoczka uspokajacza?