Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
my usg przez ciemiączkowe robiliśmy w szpitalu na kopernika, badanie bioder na wrocławskiej na bemowie, ale generalnie robią w większości przychodni- nie wiem gdzie w wawie mieszkacie. Tylko na te biodra to się czeka ok miesiąca więc ogarniaj temat już teraz. Kopernika bardzo polecam. Neurologa mieliśmy w mojej pracy na Pilickiej. ale na kopernika też na pewno jest.
aaa noo i fajnie mieć wyjazdy służbowe do tunezji
dr kuszyk przyjmuje na kopernika na nfz
Ulcia- a pozwolisz, ze zapytam z jakiego powodu dostalas te wszystkie skierowania do specjalistow, tak kontrolnie? poza tym, wstawilabys nowe zdjecie swojej Gwiazdy na dzidzie28
Aguncia - jeśli dacie radę finansowo
nie moge juz tak odpuszczać, bo na końcu zostanę z niczym
nie wiem czy na tym wątku czy na przyszłych mamusiach zastanawiałyście się co zrobić z wypadającymi włosami po ciąży - nie da się chyba tego powstrzymać całkowicie ale mi po ciaży z Iwonką bardzo pomogły kosmetyki z tej serii Szampony Dermena. Coś tam oczywiście wypadło ale nigdy nie leciały mi włosy garściami. Tym razem też zamierzam sobie na dniach kupić ten szampon i stosować jakiś czas.
A propo jazdy w samochodzie...u nas jest ryk, pisk i co tylko...już próbowałam ją w domu wsadzac do fotelika celem oswojenia ale rezultatów nie ma:(
A ostatnio po szczepieniu 5 razy!
Mamy od paru dni mały problem, mianowicie Mała dopiero co zaczeła przesypiac noce (wstawała ok 4-5 rano) trwało to równo tydzien, a od paru dni budzi sie ok 1-2 bardzo głodna i potem ok 5 już nie taka głodna ale WYSPANA!!!czego nie można powiedziec o mnie.
a nie ok 3-4 ?