Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a dodam jeszcze, że Nina miała wtedy 7 MIESIĘCY a nie 5, jak Twój Wojtuś i oprócz samolota/foczki nie umiała robić dosłownie nic bo miała tak słabe rączki....
Czesto go widze w tv i lubie posluchac co ma do powiedzenia! Dziewczyny jak to jest z tą wit.K -

[/url]
chociaż nie powiem, chętnie zostałabym z dzieckiem jeszcze ze dwa lata, ale do tego musiałabym zmienić zawód ;) pomyślę o tym na przyszłość :)A Teo jak tam Ninka i nocki? Lepiej???

] tak jak wcześniej zanim się te noce zepsuły
pewnie lepiej po prostu klacs na ten brzuszek czesto (mimo, iz nie lubi) czekac!

Co do jazdy samochodem, to ja w 9 przypadkach na 10 siedzę z przodu, młody z tyłu
] ale o to, że jak dziecko siedzi tyłem do Was to nie zobaczysz jakby np zaczęło sie dławić, krztusić czy tam coś prawda ?Dziewczyny, siedziałam sobie na allegro szukając jakichś fajnych zabawek dla Adasia i znalazłam coś takiego, On co prawda jeszcze raczkować nie będzie, ale może na przyszłość sobie zapamiętam?...
Co o tym myślicie?:
raczkowanie
) zaczela czworakowac dzien (albo nawet dwa) po tym jak skonczyla DZIEWIEC miesiecy 
ELLY jej eminencja Ninencja () zaczela czworakowac dzien (albo nawet dwa) po tym jak skonczyla DZIEWIEC miesiecy
Nie wiem no może to taki etap i jej to minie ... ?

a ja mam inne pytanie. czy Wasze dzieciaki też całują swoje odbicie w lustrze? moja ostatnio stoi przy szafie,gdzie jest lustro i przyciska buźkę do odbicia

a lusterko całe zaślinione
Ale że w ogóle w tym czasie nie opierała się na przedramionach ?

ej a wiecie , ze ona dalej w lozeczku ani raz nie wstala?

Ja zawsze w takich wypadkach robiłam tak, że grzałam przykładowo połowę porcji, a jak okazywało się że za mało, to dogrzewałam małymi porcjami, tak po 20ml a w tym czasie odbijałam..
Ja sobie zorganizowałam miejsce obok fotela i grzeje się chwileczkę zwłaszcza taka mała porcja:) Teraz już karmię piersią, a dokarmiam ewentualnie mm więc butle z wodą stoją zawsze w podgrzewaczu w odpowiedniej temperaturze. A płacz, hm przy dwójce chyba się do niego przyzwyczaiłam, a może nauczyłam się robić wszystko 3 razy szybciej :)