Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a dodam jeszcze, że Nina miała wtedy 7 MIESIĘCY a nie 5, jak Twój Wojtuś i oprócz samolota/foczki nie umiała robić dosłownie nic bo miała tak słabe rączki....
Dziewczyny jak to jest z tą wit.K -
A Teo jak tam Ninka i nocki? Lepiej???
pewnie lepiej po prostu klacs na ten brzuszek czesto (mimo, iz nie lubi) czekac!
Co do jazdy samochodem, to ja w 9 przypadkach na 10 siedzę z przodu, młody z tyłu
Dziewczyny, siedziałam sobie na allegro szukając jakichś fajnych zabawek dla Adasia i znalazłam coś takiego, On co prawda jeszcze raczkować nie będzie, ale może na przyszłość sobie zapamiętam?...
Co o tym myślicie?:
raczkowanie
ELLY jej eminencja Ninencja () zaczela czworakowac dzien (albo nawet dwa) po tym jak skonczyla DZIEWIEC miesiecy
a ja mam inne pytanie. czy Wasze dzieciaki też całują swoje odbicie w lustrze? moja ostatnio stoi przy szafie,gdzie jest lustro i przyciska buźkę do odbicia
Ale że w ogóle w tym czasie nie opierała się na przedramionach ?
ej a wiecie , ze ona dalej w lozeczku ani raz nie wstala?
Ja zawsze w takich wypadkach robiłam tak, że grzałam przykładowo połowę porcji, a jak okazywało się że za mało, to dogrzewałam małymi porcjami, tak po 20ml a w tym czasie odbijałam..
Ja sobie zorganizowałam miejsce obok fotela i grzeje się chwileczkę zwłaszcza taka mała porcja:) Teraz już karmię piersią, a dokarmiam ewentualnie mm więc butle z wodą stoją zawsze w podgrzewaczu w odpowiedniej temperaturze. A płacz, hm przy dwójce chyba się do niego przyzwyczaiłam, a może nauczyłam się robić wszystko 3 razy szybciej :)