Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
penny super są te sanki ciekawe czy z dwójką w środku bym dała radę
brakuje mi w nich tylko takich płoz żeby można było się rozpędzić z górki i stanąć na płozach z tyłu.
ulcia u nas było dokładnie tak samo tylko ja miałam jeszcze fela który starał się być bardzo dzielny w tej sytuacji...
Dziewczyny czy jezdzilyscie w dlugie trasy samochodem z trzymiesiecznym dzieckiem ?
Chodzi mi o trase 1000km i jak to wyglada,co jaki czas trzeba robic przerwy i jak dlugo taki maluch moze siedzic w foteliku.
a myślałam, że jestem taka twarda, że nigdy nie pęknę
I w związku z tym dalsze pytanie... robi bardzo dużo kupek, też co godzinę (rzadkie, żółte). Zje cyca i kupa i tak w kółko
Dziewczyny czy jezdzilyscie w dlugie trasy samochodem z trzymiesiecznym dzieckiem ?Chodzi mi o trase 1000km i jak to wyglada,co jaki czas trzeba robic przerwy i jak dlugo taki maluch moze siedzic w foteliku.
A byla taka grzeczna.
Haha, Penny - przez Ciebie sanki właśnie zamówiliśmy :DDDD Nie takie jak wrzuciłaś, ale drewniane ze śpiworkiem, ja miałam takie w dzieciństwie... Oby śnieg był ;)
zarzuć linkiem ;> może też się skuszę :D
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła morfologię 4miesięczniakowi? Mamy takie zalecenie, bo Kuba słabo na wadze przybiera, nie ma apetytu i jest blady - podejrzenie anemii:( Jak wykonac wkłucie u takiego maluszka? Na czczo??? Przecież to awykonalne. No i jak tą małą rączkę trzymać, żeby jej nie połamać
Teo Ty sie nie wypowiadaj
Jak wy sobie radzicie?
a klepać monitor może jeszcze sporo czasu
Tylko nie wyobrażam sobie jak mu tą rękę utrzymać przez kilka sekund...przecież one mu ciągle "latają" ;)
albo tą strzykawę
u nas pobierają wszystko TYLKO z palca u malucha No ale CHYBA żelaza z palca nie robią, czy coś kręcę?