Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A proszę: link. Skusiły mnie, bo ze śpiworkiem, a my potrzebujemy śpiworek :D
Dziewczyny czy podajecie swoim dzieciom wit D I K ?
Dziewczyny od kiedy można podnosić dziecko pod pachami ?
Dziewczyny czy podajecie swoim dzieciom wit D I K ? W szpitalu podali Filipkowi jedną dawkę wit K i powiedzieli, że więcej oni nie dają. Przepisali tylko wit D (jedną kroplę dziennie przez rok).
dopiero, tak jak pisałam, kiedy głowę sztywno trzymała
Dziewczyny czy podajecie swoim dzieciom wit D I K ?
Musze sie pochwalic ze moja mala pierwszy raz usmiechala sie do mnie jak z nia rozmawialam.To bylo slodkie
smarowanie emolium
Nie smaruję niczym pupy, bo skóra ładna. Może to głupie pytanie, ale wszystkiego się uczę, czy to trzeba smarować mimo, że na razie nie ma problemów ze skórą na pupie? I czy używać oliwki, bo ma w niektórych miejscach bardzo suchą skórę, jakby schodziła?
I czy nosek trzeba oczyszczać ( mam fridę i spray do noska dla niemolwąt) nawet jeśli nie ma kataru i normalnie oddycha?
Dziewczyny, a jakie dziecko można już wsadzić na sanki? Takiego malucha, który już siedzi można? czy musi być starsze? czy sanki mają pasy bezpieczeństwa?
bo ma w niektórych miejscach bardzo suchą skórę, jakby schodziła?
mam fridę i spray do noska dla niemolwąt) nawet jeśli nie ma kataru i normalnie oddycha?
a nie nadążam z kupowaniem pampersów. Paczka 54 sztuki poszła w 3 dni i noce.
Może to głupie pytanie, ale wszystkiego się uczę, czy to trzeba smarować mimo, że na razie nie ma problemów ze skórą na pupie? I czy używać oliwki, bo ma w niektórych miejscach bardzo suchą skórę, jakby schodziła?
Nie smaruję niczym pupy, bo skóra ładna. Może to głupie pytanie, ale wszystkiego się uczę, czy to trzeba smarować mimo, że na razie nie ma problemów ze skórą na pupie? I czy używać oliwki, bo ma w niektórych miejscach bardzo suchą skórę, jakby schodziła?