Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Biedronka11, mowisz ze dobre?
Teo,mleczko robię jej akurat.Zawsze sprawdzam przed podaniem.
to się wystraszyłam, że jednak coś trzeba robić z tą ciemieniuchą.
Kakai - niestety u nas ta teoria została tylko teorią - szczoteczką do włosów (taką z włosia) ciemieniuchy się nie usunie - przynajmniej u nas się nie udało.--
czesać szczotką z włosia...
Ulcia, matkę to do pionu trzeba od razu
A najlepsze było jak od kogoś obcego usłyszałam, ze moja mam jest oburzona, że dla mnei wazniejsze jest co na forum piszą a nie co ona mówi
PS - jest u mnie mama i juz srylion razy doprowadziła mnie do szaleństwa i mam już dosyć..... wyrywa mi to biedne moje dziecko, swoje teorie ciągle mi wciska i generalnie wszystko wie lepiej - myslałam, że zacisnę zęby i dam się babci wykazać - to tylko weekend - ale nie daję rady....
A najlepsze było jak od kogoś obcego usłyszałam, ze moja mam jest oburzona, że dla mnei wazniejsze jest co na forum piszą a nie co ona mówihahahahahah mój P też się często z tego powodu oburza tylko "dla mnie ważniejsze jest to co tu piszecie niż LEKARZ MÓWI"
--
I boje się, że przez ten tydzien przyzwyczai się do tego, że ciągle ktoś obok niej jest i ciągle ją się zabawia i nie będę miała później nawet możliwości zrobić sobie śniadania bez niej na rękach (bo oczywiście moja mama nie wie, że można inaczej się bawić, tylko nosi na rękach )
W nocy jak mała płaczę o papu, to zanim zdążę dojść do jej łóżeczka (jest w pokoju obok) to moja mama już przy niej stoi i pakuje smoczka do buzi ...Jak ją kąpie to pakuje swoje ręce do wanienki i chlapie ją wodą, a mam akurat mało miejsca wokoło i niewygodne to jest dla mnie... Wiem, że chce dobrze ale to jest czasem naprawdę irytujące
nessie, z ciekawości ile Diego teraz waży? też jest taki "koksu" jak mój Janek?
Nessie, posmaruj bepanthenem lub wazelinka cieniutko.
Identycznie! i jeszcze jak zaczynam ubierać małą to mi mama "pomaga" a dziecko się denerwuje ze ją 4 ręce na raz ubierają ......
Skąd ja to znam!!! o butach słyszę ciągle od teściowej!!! Niedawno mały dostał dwie !!! pary bardzo ładnych, trzeba przyznać kozaczków od 12-18 m-cy, takich na miękkiej podeszwie dla dzieci jeszcze nie chodzących... tylko że ja kupiłam mu kombinezon ze stópkami i nie bardzo wiem po co mu te buty? No i zapomniałam napisać o butach Temat rzeka Dlaczego Wiki nie ma bucików???? od kilku miesięcy co chwilę pada to pytanie.... Bo NIE CHODZI !!! jest zbyt prostą odpowiedzią i do niej nie trafia
Nikita, po tym co napisałaś to jednak wychodzi na to, że mama się wtrąca i Cię jednak denerwuje