Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Myślałam, że mnie poskręca, nie wiem skąd ma takie wiadomości, że Gosia płacze u mnie na rękach
. Ciągle maca małą po rączkach i narzeka, że za lekko ubrana, bo dłonie zimne
. No i maca mi Gosię, jak ją karmię
. A najgorsze to jak przekręca wyrazy i sepleni do małej. Bardzo tego nie lubię
, co innego mówić pieszczotliwie, a co innego tak kaleczyć polszczyznę, jak nie przestanie, a Gosik będzie bardziej kumaty, to zwrócę jej uwagę
.
[/urlA najgorsze to jak przekręca wyrazy i sepleni do małej. Bardzo tego nie lubię

i wczoraj dostałam od niej "rekolekcje" na ten temat, że do dziecka trzeba mówić normalnie..... Dochodzę do wniosku, że moja mama sama się nie słyszy albo ma schizofrenię

Teo, szkoda mi mimo wszystko trochę Twojej teściowej,

] a jak Nin zaczyna płakać [bo się boi tego jej podniesionego tonu] to teściowa zamiast mi ją oddać to próbuje ją zagłuszyć jeszcze głośniejszym krzykiem w stylu "NINKAAAAAAAAAAA MALINKAAAAAAAAAAAA NINKAAAAAAAAAAAAAA MALINKAAAAAAAAAAAA" 

Hesus i Marija, noże w kieszeniach pootwierane 

Dotyczyło to m.in. prze/dopajania Nadii, no bo jak to, że ona tylko na cycku jest, że może bym jej glukozę dawała albo wodę
. Kto to widział wody z glukozą nie podawać, no a jak nie to chociaż herbatka
.
[/url
No chyba, że cena i ilość miejsca nieistotna, to wtedy np. Stokke
Wczoraj na spacerze Mała dostała czkawki i pierwsza ,,rada,,jaką usłyszałam to zmień jej pieluszkę bo na pewno się posikała

. Nienawidze i od razu uprzedzam wszystkich,ze w usta nie calujemy dzieci. Nawet Babcie musialy sie podporzadkowac 
moja Ninka ma krzesełko Ladybird ale to prezent więc niestety nie pomogę bo nie wiem gdzie kupione, za ile itp
a na Allegro nie mogę znaleźć takiej firmy
i w ogóle na necie nie ma

). To moje chicco dobrze sie czysci (latwozmywalne siedzisko, mozna je zdjac tzn. te wysciolke , taca zdejmowana i latwa w czyszczeniu , szelki mozna zdejmowac do prania). Takze polecam.
eo, a wrzuc zdjecie swojego krzeselka?
wymiata jagodkami
) ? Muszę się zacząć rozglądać ...
Do pracy wrócę ok kwietnia, ale wiadomo, że lepiej już się zainteresować.
, no i generalnie godny polecenia przyjacielowi a nie dla wroga

[/url]
Mam depreche- uświadomiłam sobie, że jakbym nie miała 45 dni urlopu to musiałabym wracać 09.10.12 do pracy!!!To jest niesprwiedliwe!!!Nie bede widzieć pierwszego kroku mojego dziecka, pierwszych słów itp.!!!I co z tego że z babcią bedzie siedziała- dlaczego nie ze swoją matką!!!.Co za kraj!!!
nikita ja mam mate tiny love i tez tą mała fasolke, na razie uzywam jej jako zagłówek dla malego gdy go przewijam krótko po jedzeniu, wtedy mniej lub wcale ulewa
Od razu rozłożyłam i poskładałam -Maluch się obudził więc do cyca, zmiana pieluchy i siup na matę -ale miałam frajde
Tzn Aleks miała
Rozmawiała z żyrafą, kopała tego cymbałka czy co to tam jest no i podobało jej się leżenie na brzuszku na tej poduszce i słuchanie melodyjek i oglądanie światełek
[/url]