Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale chyba z mm jest inaczej, wcześniej się wprowadza inne pokarmy ( doświadczone mamusie, poprawcie mnie jeśli się mylę)?!
A czy któraś z was używała katarka? Ciekawa jestem czy jest rzeczywiście taki super..
o katarku było już na forum. Byłam bardzo sceptycznie do niego nastawiona ale nie załuję wydanej kasy! Z Sopelka przeszłam na Katarka i to jest strzał w 10 bo ściąga dokładnie. Jeden warunek - dziecko nie może sie bać warkotu odkurzacza A czy któraś z was używała katarka? Ciekawa jestem czy jest rzeczywiście taki super..
Justa a nie zmieniałaś pieluch (firma, rozmiar) Ewentualnie małej mogą zaczynać iść zęby wtedy zapach moczu się zmienia jest mocniejszy i ostrzejszy
Cho ja niestety nie odpowiem Ci na to pytanie, a może coś zjadłaś nowego ostatnio ?
cho może to alergia pokarmowa na cos w mm, albo kontaktowa, na twoj proszek do prania, masz wybrane w nim ciuszhy, poscie, moze to to. Cholera wie, my tez bujamy sie wciaz z wysypkami.
Cho a jak wygląda ta wysypka??? jest sucha skórka? wysypka na całym ciele czy na poszczególnych częściach ciała?Zuzia ulewa albo robi inne kupki?
Nie ogarniam po co wysuszać cos suchego? Cho a próbowałaś wykapać Zuzie w wodzie z maka kartoflaną???
Kupiłabym maść z wit A (niecałe 3zł) i to natłuszczała. Antosia miała zaognionemocno policzki a "winowajcą" było prześcieradło frote Pózniej to zeszło i zrobiły sie czerwone suche place
z pojawiła sie wysypka najpierw na czole potem policzki i klatka piersiowa,
[/quote]
sc
[quote=justa2586]Cho a próbowałaś wykapać Zuzie w wodzie z maka kartoflaną???
porobiły sie takie rumienie jakby i bardzo sucha skóra + ciemieniucha + brzudkie kupy i ulewania i niby stwierdzono że to skaza białkowa przeszlismy na bebilon pepti skóra sie znacznie poprawiła ale kupy brzydkie są nadal.
Kupiłabym maść z wit A (niecałe 3zł) i to natłuszczała. Antosia miała zaognionemocno policzki a "winowajcą" było prześcieradło frote
Jest jeszcze drugi problem- odparzona pupcia. Od jakiegoś tygodnia, jest czerwona, z małymi rankami i mimo stosowania wszelkich metod (mycie wodą, mąka ziemniaczana, wietrzenie, sudocrem) wcale nie jest lepiej. Macie jakieś pomysły, jak temu zaradzić?
Czy któreś z waszych maluchów miało przepuklinę pępkową? U
CHO JA BYM ZMIERNILA MM, Jasia tak samo wysypalo bo bebilonie-mimo ze dostal 1x dziennie 60 ml byl clay wysdypany po tors i zmienilam mleko na hipp i nic nie ma, ja wciaz myslalam ze to skaza bialkowa, a nabial powoli wlaczam + daje czasem hippa i schodzi wszytsko a naowego nie ma
może i może być rozwolnienie Dziewczyny, czy jak dziecko jest na antybiotyku to może robić inne kupki niż zazwyczaj?