Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Peppermill, moja tez ma wystajacy pepek, jak placze sie uwypukla
PENNY hmmmm ja bym chyba jednak przedzwoniła do lekarza.....
bo może trzeba będzie mocz zbadać dla świętego spokoju ?
a skoro drapie to może go to nie boli jednak ?
ja z takiego założenia z Niną wychodzę - skoro ma pisię całą w czerwone krechy a mimo to dalej się czochra to znaczy, że jej to nie przeszkadza
no chyba, że nam rosną jacyś sado maso![]()
To odparzenie to chyba nie wina pieluch, bo od poczatku używam tych samych, ale za to zmieniałam chusteczki i podejrzewam, że to one zawiniły. Ale teraz myję tylko wodą, a poprawy nie ma. Podejrzewam, ze po wizycie u lekarza skończy się na maści sterydowej...Ważne, żeby coś zadziałało, bo szkoda mi bidulki.
Witam Kobietki poradzcie mi bo dopadło mnie przeziębienie-katar mam jak cholera karmię piersia więc o małego się nie martwię(chyba mu nic nie będzie)co można brać podczas karmienia piersią??
Wtedy, kiedy sam usiądzie. Nie sadzasz z podparciem - czekasz, aż dziecko będzie gotowe i samo usiądzie.
a sie opieram na tapczanie a on ma glowe miedzy moimi piersiami a nogi na moich udach) ciagnie glowe i kregoslup do przodu az usiadzie oczywiscie trzymajac sie za moje palce...
że myślałam, że szybciej zejdę zanim zmienię mu tą pieluchę;P
teorka ale moj sam posiedzony jeszcze nie siedzi...
Teorka, a sadzałaś małą jak jeszcze nie umiała bez podparcia czy w ogóle wtedy nie?
Wyczaiłam że to nie jest rżżowe siku, tylko różowawy śluz w kupce Nadii, teraz to się poschizowałam :(:(:(