Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Peppermill, moja tez ma wystajacy pepek, jak placze sie uwypukla
PENNY hmmmm ja bym chyba jednak przedzwoniła do lekarza.....
bo może trzeba będzie mocz zbadać dla świętego spokoju ?
a skoro drapie to może go to nie boli jednak ?
ja z takiego założenia z Niną wychodzę - skoro ma pisię całą w czerwone krechy a mimo to dalej się czochra to znaczy, że jej to nie przeszkadza
no chyba, że nam rosną jacyś sado maso
To odparzenie to chyba nie wina pieluch, bo od poczatku używam tych samych, ale za to zmieniałam chusteczki i podejrzewam, że to one zawiniły. Ale teraz myję tylko wodą, a poprawy nie ma. Podejrzewam, ze po wizycie u lekarza skończy się na maści sterydowej...Ważne, żeby coś zadziałało, bo szkoda mi bidulki.
Witam Kobietki poradzcie mi bo dopadło mnie przeziębienie-katar mam jak cholera karmię piersia więc o małego się nie martwię(chyba mu nic nie będzie)co można brać podczas karmienia piersią??
Wtedy, kiedy sam usiądzie. Nie sadzasz z podparciem - czekasz, aż dziecko będzie gotowe i samo usiądzie.
a sie opieram na tapczanie a on ma glowe miedzy moimi piersiami a nogi na moich udach) ciagnie glowe i kregoslup do przodu az usiadzie oczywiscie trzymajac sie za moje palce...
że myślałam, że szybciej zejdę zanim zmienię mu tą pieluchę;P
teorka ale moj sam posiedzony jeszcze nie siedzi...
Teorka, a sadzałaś małą jak jeszcze nie umiała bez podparcia czy w ogóle wtedy nie?
Wyczaiłam że to nie jest rżżowe siku, tylko różowawy śluz w kupce Nadii, teraz to się poschizowałam :(:(:(