Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
penny mój Kuba we wtorek ważył 5,8, a jednak jest 2 miesiące starszy;) Mam kruszynkę, a z 2012;)
że Hania przekręca się z plecków na brzuszek- dziś już nie za bardzo.
a co do tej próby trakcyjnej [czyli braku reakcji głowy przy ciągnięciu za rączki] moja Ninka długooooooooooooooo tego nie robiła [już nie pamiętam ile ale bankowo była od Hani starsza] i jakoś nic z tego powodu się nie działo więc nie martw się
jak Nadia jest najedzona i wyspana potrafi spedzic przed nia 1,5 h gadajac i wymachujac konczynami, a ja mam choc chwile
Wczoraj się cieszyłam, że Hania przekręca się z plecków na brzuszek- dziś już nie za bardzo.Wszystko zarzygane, co 5 min. się przenieramy.
Penny, w 36 tygodniu. Teraz własnie przyszło mi do głowy, że może powinnam brać pod uwagę jej korygowany wiek, kiedy patrzę na umiejętności. Jeśli tak, to by trochę zmieniało postać rzeczy, bo ona zgodnie z terminem porodu miałaby dopiero 11 dni.
Czy zabrałybyście 7-miesięczne niemowlę zimą na Cabo Verde?
adria.pl
penny u nas też dziś rączki się spotkały i to na dłużej fran wyglądał jakby się modlił- może go na świętości wzięło bo w końcu w niedziele chrzciny to chciał ustalić to i owo z Panem Bogiem.
A u nas dziś były dwa kciuki w buzi Jeden już nie wsytacza
Jak często i na jak długo kładziecie maluchy na brzuszek? Bo ja coś zaniedbałam ten temat bo piszczy i płacze przy tym na maksa i nie mam serca go kłaść na brzuch :(--
winnica: adria.pl
ja tego sprzedawcę odradzam
kupiłam u niego ostatnio pare rzeczy: nakleiki 3D, jakąs lampkę i książeczkę
książeczke dostałam popsutą, reklamowałam, nie ma opcji zeby się dodzwonić, nie odbierają tel bo: "nie dają rady odbierac tel który dzwoni non stop"
po 3 tyg dostałam książeczkę "naprawioną" ale czasem działa czasem nie....
Po co wierzyć w zabobony?