Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
u nas podczas zabawy czytaj pakowaniu do paszczy plastikowego elementu zabawki!

Ul_cia a nie masz nawału?

Ulcia, a może spróbuj właśnie zmiany pozycji?
Cycujemy na siedząco "kołyska"
Kurcze, tylko tak mi niewygodnie na leżżąco
Ja też tylko z musu karmię w innych pozycjach, ale np. jak jestem u znajomych to zawsze na lężąco 

Od 19.00- 22.00-23.00 jest po prostu koszmar :( 
Cholercia, a ja naprawdę - na leząco to tylko w szpitalu mogłam jakoś karmić przez pierwszy dzień, a potem już tylko na siedzaco... może ja coś źle robie podczas tego leżącego karmienia 
o ile można tak powiedzieć o kupie 
ale moze u takich cycozwisów to jedyny sposób aby nauczyć spać gdzie indziej niż na cycu (który widocznie chwilowo się nie podoba małej) ? Boje sie, ze potem wogóle cyca nie bedzie chiała......

Pediatra mi mówiła, że dziecku jest zawsze cieplej niż dorosłemu, bo ma szybszą przemianę materii, więc może zostawić mu nóżki gołe? Tzn pod kołderką gołe? W domu mamy ok 21 stopni dla mnie to mróz;)

a poza tym mam takie zimne ręce, że się mu nie dziwię;) 23 stopnie i body i śpioszki? To chyba ja Skrzata jednak za cienko ubieram do spania:( Ale poważnie pediatra mi mówiła, że dla dziecka lepsza niższa temperatura ok 20 stopni!!! Ale to ja wtedy zamarznę!!! Skrzat ma 36,6 - 36,7 taka normalną zazwyczaj. Jezus, odkrył grzechotki kilka dni temu i teraz jak mu wypadnie z ręki to się, bo nie umie jeszcze po nią "pójść" ;P
Ale poważnie pediatra mi mówiła, że dla dziecka lepsza niższa temperatura ok 20 stopni!!