Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
teorka ale u nas sie to sprawdza...
No nareszcie, już myślałam, że się nie doczekam
A'propos rozmiarów dzieci i ubrań, to weźcie pod uwagę, że niemowlaki zazwyczaj mają długi tułów i krótkie nóżki, dlatego na dziecko 62-centymetrowe pasują np. ciuchy 74 (głównie bodziaki, bo u nas np. była portki 62, a body 74-80) :-)
Dziewczyny macie moze cos takiego jak lampka-projektor na przyklad z gwiazkdami? Jest tego sporo a nie wiem, ktore sa dobre i ladnie swieca. W niektorych ponoc te gwiazdki sie rozmywaja, w innych tez cos tam jest nie tak. Jak macie polecone z allegro albo cos to piszcie prosze!!
Biedronka, ja zamówiłam własnie takiego żółwia. Faktycznie momentami wygląda jakby się rozmywały, ale i tak jest śliczna i wieczorami ją sobie włączamy, a mały do niej gada :) Mamy zielonego żółwia.
to jak mam ją podnosić i trzymać, żeby dla bioderek było OK?
I nie klasc na boku,jesli juz to rzadko, bo to moze odksztalcic biodra.
Ulcia, a mala ma cos z bioderkami,jaki ma wynik badanie?
aaa no i ja też w nocy raz zmieniam pieluszkę i
Dziewczyny jak Diego mi ulewa tzn ze za duzo zjadl? czy taka jego natura???
Fragile a to nie komar?
Albo to albo to A zawsze ulewa? To pewnie taka natura...
Może ulewa bo Ci zaraz po karmieniu na brzuch pomyka??
nie nie na brzuch to on juz prawie od 2miesiecy sie obraca... mi chodzi o ulewanie przy odbijaniu
Wszystko kiedyś mija... podobno
No właśnie dlatego my Krasnala nie pionizowaliśmy, bo mijało się z celem. A teraz mu ładnie przechodzi, już bardzo rzadko ulewa.
Aaaa widzisz, bo ja skojarzyłam jak tu kiedyś pisałaś, że on Ci zawsze po karmieniu od razu na brzuszek się obraca i się wtedy sam odbija