Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Własnie też miałam pytać o krostki... Tylko, że u nas są przy zgięciu łokcia i do tego wysuszona taka skóra jest -jak sie przejedzie palcem to taka lekko czerwona chropowata sucha skóra mniej więcej 1cmx1cm -z drugiej strony ma ale o wiele mniejsze ... I nie wiem czym to smarować ?
Ulcia a że tak się zapytam, dlaczego Twój mąż jest przeciwny chuście ? Przecież to samo dobro dla Małej, dla Was wolne ręce, pozycja do bekania, bioderka od razu załatwione.--
Ulcia moge ci odstąpic chuste bo u mnie sie nie przyjęa, były 3 próby na kilka sekund i ryk, moje dziecko jej nie lubi, chcesz?mam natibaby tkaną
AAAa tam, za chłopem nie trafisz Nasłuchał się koleżanek z pracy (chyba), ze kiedyś jakieś dziecko udusiło się w chuście i teraz świruje no comments...
zastanawiam się teraz czy mała polubi, bo przed chwilą próbowałam ją tak nieść przodem na brzuchu moim rozkraczone nóżki - trochę jak w chuście i wrzask był niesamowity! 2 razy próbowałam - hmmmm aż się boję...
Ulcia, a gdzie mieszkasz? Mogłabym Ci pokazać i pomóc pierwszy raz zawiązać, mi to bardzo pomogło na pierwszy raz, a potem już w domu sama ćwiczyłam
W chuście masz podparty cały kręgosłup, więc dziecku jest wygodniej niż na rękach. Spróbuj, inaczej się nie przekonasz
Tak czytam i mój dzieć to chyba jakiś wyjątkowy, od urodzenia najlepeij mu było w pionie...
Winnica mnie sie wydaje ze troche za wysoko jak na niespelno 4miesieczniaka...
Diego nadal ma wsioo na najnizszym poziomie czy mu sie to podoba czy nie :-)
Tak czytam i mój dzieć to chyba jakiś wyjątkowy, od urodzenia najlepeij mu było w pionie...
Także dzięki dla tej co fotkę wstawiła
[wybacz nie mogłam się powstrzymać ]
moja od urodzenia łącznie w poziomej pozycji była może 20 razy trzymana
usia ma wzmożone napięcie mięśniowe- jest za sztywna- jak to określiła pani doktor i mamy skierowanie do neurologa. Mam nadzieję, że to jest napięcie wynikające z niedojrzałości układu nerwowego, a nie z uszkodzenia mózgu. W kazdym razie pewnie wkrótce zaczniemy rehabilitację.Poza tym znowu ją ważyli i już waży 3.85kg! Czyli 410g w 6 dni!
udowodnione jest, że nieraczkujące dzieci, które od razu wstają i chodzą ( czytaj ja w wieku 8 miesi) mają ZAWSZE dysfunkcje!
udowodnione jest, że nieraczkujące dzieci, które od razu wstają i chodzą ( czytaj ja w wieku 8 miesi) mają ZAWSZE dysfunkcje!
Flavia, no coś Ty
rzeczywiście, badania wskazują,że dzieci raczkujące rzadziej mają dysy, bo obydwie półkule pracują naprzemiennie, ale to nie jest regułą!!
byki sadzi takie same jak Ty
Lusia ma wzmożone napięcie mięśniowe- jest za sztywna- jak to określiła pani doktor i mamy skierowanie do neurologa. Mam nadzieję, że to jest napięcie wynikające z niedojrzałości układu nerwowego, a nie z uszkodzenia mózgu
Nie znam Twojego przypadku, ale w ogóle nie myśl o takich rzeczach jak uszkodzenie mózgu!
'rzensa' 'wonszy' ( tych chyba nei muszę tłumaczyć?!) najlepszy był grzyb- gżp
grzyb- gżp
u mojej Julki lekarz pediatra neurolog stwierdził obniżone napięcie a w tym samym tygodniu ordynator oddziału dziecięcego stwierdziła podwyższone napięcie...także...
i może nie było by to aż tak śmieszne gdyby nie fakt, że ma na imię MICHAŁ ahahahhahahaha
ja po prostu napisałam co mi w poradniach mówili
ciemieniuchę "Emolium na ciemieniuchę".Niby jest lekka poprawa (albo wkręcam sobie,że jest) ale nadal mnóstwo tej skorupki!Po jakim czasie jest widoczny efekt?