Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
YPolly najbardziej zdziwionym dzieckiem na 28dni moim zdaniem byla (bo juz nie jest) Lusia od Flavi... moze jej zapytaj?
moje pytanie odnośnie wypadania włosów u dziecka Wam umknęło
chyba czytałam ale nie kojarzę dokładnie o co pytałaś... ale generalnie dzieciom się włosy "wycierają"
moja miała dwie fale takich wyciorów, teraz jakby ucichło a włosów nadal sporo, ale okresach ostrego "wycierania" na poduszkach/pieluszkach cale dywany zbierałam
a czasem dzieci mają całe łyse placki na głowie i to jest ok, także spokojnie, co sie wytrze odrośnie, co zostanie już będzie na zawsze wasze
myślę, że to normalne, ale to moje zdanie, spokojnie, coś na pewno zostanie a coś na pewno urośnie na nowo
dla mnie to może być łysa-
bo u Nas glowka uroslla 1 cm na tydzien
Hopelight ja zaczęłam karmić kapturkami w 3ciej dobie bo mi tak pogryzła sutki i w sumie to karmię do tej pory -już się obie przyzwyczaiłyśmy Też w tych z Aventu.
ze wiecej dzieci tak robi, nie tylko nasze Niny, a przeciez zdrowe sa wszystkie
OO az do tej pory karmisz w kapturkach? mnie denerwuje to ciagle wyparzanie itd. wiec chce z nich zrezygnowac za pare dni, chociaz ja podziwiam dziewczyny ktore sciagaja i daja w butelce ja nie mialabym do tego cierplowsci i jestem chyba zbyt leniwa :Da probowalas mala przystawiac bez kapturka??